theMac3donian
Мак3донецот
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 3.690
- Поени од реакции
- 259
Ми се плаче кога ги гледам овие местава... посебно Костур. Самата архитектура покажува каде потекнува местото.
PODDRSKA od mene..ne sum egeec ama ista krv imame so nasite braka CISTA I NEPOKVARENA za razlika od ciganite-gejleni...vo podforumot ima svet i makedonska dijaspora pa jas poveke debatirav za rambo i koja e svetska sila(dobro defendologija mi e interes) no bas me interesira kako da gi privleceme nasite od egejska makedonija da diskutiraat na forumov pa bugari imame ebago zost da ne i nasi ONI ZNAAT DEKA IMAAT PODDRSKA OD NAS:helou:ааа конечно некој ме чу...
на англиски...не само дискусиите туку и сите копчиња мопчиња цртички и линии..или да се отвори подфорум специјално за оваа намена...тоа и не е толкав проблем
проблемот е промоцијата..каде висат нашите по вебов..како да им се даде на знаење дека некој ги вика..информација од прва рака одамна не сме добиле
инаку од она малку што го видов доле..општо а поготово егејска Македонија намерно е оставена да плови онака без капетан, англиски едвај кршат јазик..знаеме ги гледаме..а и со компјутерите ко да се скарани..треба и тоа да се земе во обзир...
имаш некој идеи???
kolku sto znam jas gubrinjata upotrebuvale NAPAL mamicata nivna ahhh....:nerv::nerv::nerv::nerv: no vo pogled na prasanjeto dali ima sansa pa sakam pokraj skopsko da ima i solunsko pivo nase...ama sega zasega sansite se mali za zalЈас живеам во Австралија, ама Баба ми и Дедо ми се од Лерин
И дедо ми, ми кажваше како грците ги тепаја македонците и
како дедо ми и баба ми избегаја до Битола
Вие си мислете дека некој ден ќе си го земеме Егејската Македонија
назад пак?
Јас живеам во Австралија, ама Баба ми и Дедо ми се од Лерин
И дедо ми, ми кажваше како грците ги тепаја македонците и
како дедо ми и баба ми избегаја до Битола
Вие си мислете дека некој ден ќе си го земеме Егејската Македонија
назад пак?
Чул те ГОСПОД!!!!!мораме да си го вратиме егејскиот дел!ке дојдат и нашите 5 минути порано или подоцна(Се надевам порано)!не верувам дека тоа ке се случи во следните20-30 години но ке се случи некогаш да знаете :smir: