Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Јуве-Барса финале:)

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Во ова финале немам фаворит, малку повеќе сум наклонета кон Италија затоа што поубава игра имаат според мене.
Очекувам интересно финале со повеќе голови, и нека победи подобриот. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
а што тоа у крикет ?
Не се прави удрен. Барселона и Јувентус се екипите кои имаат најмногу претставници во финалето. Двете екипи имаат по 7 играчи, а ако се сметаат Алба и Џовинко(не гледам зошто не) Барселона и Јувентус имаат по 8 играчи во финалето.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Не си правете бајрам со паметот. Makedonec_7 ќе го одлучи шампионот

G

grande-juve

Гостин
Кога сме кај прогнозите еве што сум прогнозирал пред да почне, има доста утки ама на крајот полека полека се поклопува :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.534

Германија им е среќна амајлија на сите...:pos:
А и ова се поклопува

Ок, that's it, дедо, препишуј ми ја куќава за викендов, ќе ја дуплирам.

edit, u pm, staena bila, mozevte pokraj site tie klipcinja i sliki pozadi, i 10 pozadini za desktop da staite, od onie sto po 30 min gi otvara koga gi gledas na net. :mad:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
Не се прави удрен. Барселона и Јувентус се екипите кои имаат најмногу претставници во финалето. Двете екипи имаат по 7 играчи, а ако се сметаат Алба и Џовинко(не гледам зошто не) Барселона и Јувентус имаат по 8 играчи во финалето.
ти ко што те приметувам у секоја манџа го буташ носот , ајде малце искулирај, прошетај малце на чист воздух досаден стана на форумов

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
шо бе, a до вчера те немаше да пишеш кој имаше најмногу преставници (у полуфинале) а !? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom