Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Во ова финале немам фаворит, малку повеќе сум наклонета кон Италија затоа што поубава игра имаат според мене.
Очекувам интересно финале со повеќе голови, и нека победи подобриот. :)

MORTAL KOMBAT :mad:
382439_390425584349696_864254237_n.jpg

а што тоа у крикет ?
Не се прави удрен. Барселона и Јувентус се екипите кои имаат најмногу претставници во финалето. Двете екипи имаат по 7 играчи, а ако се сметаат Алба и Џовинко(не гледам зошто не) Барселона и Јувентус имаат по 8 играчи во финалето.

Не си правете бајрам со паметот. Makedonec_7 ќе го одлучи шампионот

Кога сме кај прогнозите еве што сум прогнозирал пред да почне, има доста утки ама на крајот полека полека се поклопува :)
euro2012m.png

310023_442908852416003_1938999001_n.jpg

Германија им е среќна амајлија на сите...:pos:
А и ова се поклопува

4633592_460s_v1.jpg

Ок, that's it, дедо, препишуј ми ја куќава за викендов, ќе ја дуплирам.

Yao%20Ming.gif

edit, u pm, staena bila, mozevte pokraj site tie klipcinja i sliki pozadi, i 10 pozadini za desktop da staite, od onie sto po 30 min gi otvara koga gi gledas na net. :mad:

Не се прави удрен. Барселона и Јувентус се екипите кои имаат најмногу претставници во финалето. Двете екипи имаат по 7 играчи, а ако се сметаат Алба и Џовинко(не гледам зошто не) Барселона и Јувентус имаат по 8 играчи во финалето.
ти ко што те приметувам у секоја манџа го буташ носот , ајде малце искулирај, прошетај малце на чист воздух досаден стана на форумов

шо бе, a до вчера те немаше да пишеш кој имаше најмногу преставници (у полуфинале) а !? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom