Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Обично кога мојот омилен тим губи во полуфинале, во финале сум за тој што го поразил мојот тим(исклучок - клубски натправарувања Барселона да биде финалист. Добро ќе биде и да не стане монотоно па пак Шпанија шампион.
Нема да биде монотоно aко освои Шпанија, ке биде првата држава што ја одбранила титулата на европско и ке бидеме сведоци на историја,како може да биде монотонија тоа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Зашо швабите ми испаднаа сеа сум за Италија и за нив гласав и од друга причина што 7 играчи се од ЈУВЕНТУС !!!!! :):)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Од 36та минута на утакмицата прееска се думав за кого да навивам во финалево зошто преку цело првенство немав некој тим одбрано туку така за фудбалот навивав. Прееска прв пат навивав за Италијанците од прва минута до крај. Па ради тоа, за нив ќе бидам и во финалето. Иначе изненаден сум од анкетава, дефинитивно мислев дека Шпанија ќе има повеќе гласови. За фудбалот, недела очекувам иста игра на Италијанците како оваа денеска против Германија и со тоа да ги натераат Шпанците на многу грешки, слично како во мечот со Португалија само Италијаниве ми се чини ќе си ги искористат шансите. Ништо чудно и продолженија, па и пенали да се игра. Но секако дека ќе биде одличен меч.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Ништо од прогнозава за Германците дека ќе бидат шампиони :eek:

... џупциве (Шпанија) мора да паднат! Само ме плаши анкетава... дека сите велат Италија ќе победи. Како и да е, нормално навиваме за Италија :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Шпанија, ептен италија ви ја врати надежта незнам оти :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
Како фан на Италија очекувам нивна победа, иако ќе биде пеколно тешко во последниов натпревар, а богами и да изгубат нема да ми биде криво, затоа што им ги затнаа устите на сите што јадеа :гомце: за нив. За Шпанците имаат одлична репрезентација составени од играчи од Барса и Реал, кои секоја година освојуваат по некој трофеј. Очекувам интересен дуел и нека победи подобриот.

Italy motivation level - Juventus :icon_mrgr:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Многу сакам Италија да тепа, али ќе тепа Шпанија пак на некој педерски начин.

P

pepito*

Гостин
Без оглед на одличната игра на Италија досега, имам некое претчувство дека со Љоренте како стартер, Шпанците ќе експлодираат во финале. Ќе бидам за Шпанија, ама ако победат Италијанците ќе биде сосема заслужено. Се надевам дека нема да има толку многу безпотребни пасови во средината на теренот од страна на Шпанците, почесто ќе се игра по крилните позиции и ќе биде проигруван шпицот. (овојпат сум сигурен дека ќе има шпиц, Торес или Љоренте, сигурно ќе игра некој).

Kajgana Shop

На врв Bottom