Додека тие што се жалат со примања од “150“ евра и планираат одмори и кафепиење,дрнкање со кола наокулу и др. слични глупости бесмислено е да се збори за менаџирање.
Апсурдно е,но тука на форумов,сите што кукаат дека нема пари у државава сите ќе заминат на одмор.
Ем се нема пари ем на одмор се иде
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Абе види сега ................ јас сум човек што реално ги гледа работите, во секој смисол, не сум нечија партиска овца па да јадам го*на демек ако се моите на власт ќе викам дека се е супер, а ако не се моите на власт тогаш да викам дека се е катастрофа, тие ствари кај мене не проаѓаат !
Е сега дека во МКД има сиромаштија и невработеност(ХХ%) има, тоа никој не го негира сите го знаат/знаеме тоа, меѓутоа од друга страна секој ден се движам низ градов(во Центар работам) и насекаде околу мене гледам скапи возила салонски, скапи гардероби, кафани и кафичи полни цел ден, младите(грото) ништо не работат само пијат кафенца по тоа кафичите и се шмекаат, женските(повеќето) се влезени во некој Холивудски филм и се е тоа шмизлерај(грото), сите се со мобилките на уво, еве сега е среде лето и пола Скопје па и повеќе е надвор по мориња отидено, ќе дојдат Новогодишни празници низ град ќе биде с’ска од народ, кафани, кафичи пак преполно, па за Божиќ пак повеќето ќе фатат надвор, па исто и за останатите празници и ред ред други работи ............ и после пак сите ќе викаат нема-нема и тој што навистина нема вика дека нема и тој што има пак ќе вика дека нема, епа не идат така работите бе друже, колку нозете-толку чергата, секој сака да јаде, пие, шета, троши... ама дедо боже да му плати, епа не идат така работите ............. нашите претци(општо зборам) порано биле и живееле ептен сиромашки, па пак биле задоволни со себеси и со своите животи, денеска секој сака да јаде и пие ама друг да му плаќа и после криза било, па ќе е криза, бидејќи покрај сувото гори и сировото !