Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Некој да не сака да купи карти? за 23 и за 25? Татко ми ги донесе од таму, денес се врати, ама пошто немам време, па ако сака некој да му ги шитнам. Блок карти се, за сите натпревари на 23 и 25. ПП за кој е заинтересиран..

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Дали имаме барев некаква шанса за полуфинале ??
Има шанси, ама не многу големи.
Ако ние ја победиме Полска, а Данска ја победи Германија, Србија ја победи Шведска, Полска ја победи Германија, Шведска да ја победи Данска и ние да ги победиме србите :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Има шанси, ама не многу големи.
Ако ние ја победиме Полска, а Данска ја победи Германија, Србија ја победи Шведска, Полска ја победи Германија, Шведска да ја победи Данска и ние да ги победиме србите :)
Toa сликовито би изгледало нешто овака...

:eek:

В

Вори

Гостин
Ќе направам само една мала споредба ама немојте да ми се нафрлате сите.Споредба со балкански репрезентации,Хрватска и Србија.
Хрватска го има Алиловиќ кој е дефинитивно топ 3 голман ова првенство.Права ѕверка.Фаќа зицери,тешки и силни удари,удари од крило.Заради него Хрватска и води против Шпанија на полувреме.
Истото важи и за ''нашиот''Дарко Станиќ кој го вбројувам меѓу најдобрите голмани во Европа и на ова првенство во Србија.
Во секој спорт многу е битен голманот.Да те вади од гомнени ситуација.Голманот е и темел на тимот,на кој треба да се потпираат сите кога им е најтешко.

Е за жал ние,немаме толку добри голмани како Хрватска и Србија.Да не дојде до забуни.Боро и Диви се солидни голмани.Ама тие функционираат на принцип ''ако им тргне''.Значи ако имаат добар ден,ќе направат 10+ одбрани,ако не тогаш едвај фаќаат топки.
Пак ќе речам,не дека се лоши ама за разлика од другиве репрезентации ние имаме за една класа подоле квалитетни два голмани.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Шпанија ми мириса дека ќе биде еден од финалистите. Опасна игра имаат. Ги испердашија Хрватите, иако и сами си беа криви. Добро бе само мене ли ме нервира оваа доминација на Шпанциве у сите споротови а?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Шпанија ми мириса дека ќе биде еден од финалистите. Опасна игра имаат. Ги испердашија Хрватите, иако и сами си беа криви. Добро бе само мене ли ме нервира оваа доминација на Шпанциве у сите споротови а?
Работата е што шпанците ништо не одиграа денес и победија.Оваа Хрватска сама ја сјеба,се во нивни раце беше и кретенот на клупа цела утакмица им ја посра.Не се нешто посебно добри шпанците ракомет.Да беа немаше со години да ги нема никаде,а истите играчи им играат веќе долго време(истиве овие пред 2-3 годни губеа од Хрвтска по 10 разлика и беа среќни што не било повеќе,а во квалификациите за ЕП 2 пати им одржа Хрватска лекција во ракомет).
Денес Голужа ги држи во игра Балиќ и Вори што заедно имаа 1 гол за по 50 минута игра секој од нив.Ги трга на полувреме Лацковиќ и Штрлек кои заедно за едно полувреме ако не сум грешка имаа 10 гола.Во одбрана кај Балиќ ги бушеа како сакаат.Во игра му игра Вуковиќ кој неколку месеци во рака топка нема држено прв пат сега игра и го става во вака важна утакмица.Дувњак го вади од игра после одлично прво полувреме.Го става Нинчевиќ кој не успеа ниту една топка да прими без да му падне од раце.Нек си ебат матер на каков идиот му ја имаат дадено репрезентацијата.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Работата е што шпанците ништо не одиграа денес и победија.Оваа Хрватска сама ја сјеба,се во нивни раце беше и кретенот на клупа цела утакмица им ја посра.Не се нешто посебно добри шпанците ракомет.Да беа немаше со години да ги нема никаде,а истите играчи им играат веќе долго време(истиве овие пред 2-3 годни губеа од Хрвтска по 10 разлика и беа среќни што не било повеќе,а во квалификациите за ЕП 2 пати им одржа Хрватска лекција во ракомет).
Денес Голужа ги држи во игра Балиќ и Вори што заедно имаа 1 гол за по 50 минута игра секој од нив.Ги трга на полувреме Лацковиќ и Штрлек кои заедно за едно полувреме ако не сум грешка имаа 10 гола.Во одбрана кај Балиќ ги бушеа како сакаат.Во игра му игра Вуковиќ кој неколку месеци во рака топка нема држено прв пат сега игра и го става во вака важна утакмица.Дувњак го вади од игра после одлично прво полувреме.Го става Нинчевиќ кој не успеа ниту една топка да прими без да му падне од раце.Нек си ебат матер на каков идиот му ја имаат дадено репрезентацијата.
ахахаха брат добро и што не е одлучувчка утакмицата ма да многу важна беше инаку ќе ме извади од такт.Абе не е можно вакви измени да прави, све погрешнп, па и Балиќ 5,6 топки им даде од рака ги изгуби...а тајм-аутот брука беше, ајмо бре није још крај, у одбрану збијено...:facepalm:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Ајде сега малку смеење.ИРОНИЧНО!
Овие тотално забегале :гомце:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/130/Рукомет/1031424/Навијачи+осми+играч.html

Навијачи осми играч

Свет импресиониран Европским првенством, дворане су пуне, навијачи свим срцем бодре своје тимове, а највише се пише и прича о навијачима рукометног тима Србије и о атмосфери коју они праве. Рукометни савез Србије позвао навијаче да у што већем броју пруже подршку у мечу против Шведске.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427

nijedna dvorana nije puna osim kad igra Makedonija i zato ako nisu bili makedonci kad mo igrali protiv nemci bilo bi sigurno da bi smo izgubili utakmicu.svi su makedonci navijali za nas tim.hvala im

(y)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Утре и во среда влезот за Србите ќе биде слободен.

Им го дале знамето, али забораиле да им ги тргнат шлемовите :pos:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ како нема да биде кога немаше 2к нивни навивачи со толку освоени бодови срамота..уште па спикерот вика Брачо македонци навивајте за нас оф леее па и имаше изроди навива..

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462

Kajgana Shop

На врв Bottom