- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
ИГОРЧЕ ЛЕГЕНДО!!!!
Секоја чест за човеков,сега ќе го побарам на фејс,мора да му кажам некои работи
Секоја чест за човеков,сега ќе го побарам на фејс,мора да му кажам некои работи
Вака и у фудбал ќе се пласираме.На ЕП ќе се пласираат првопласираните, второпласираните и четирите најдобри трето пласирани репрезентации, што се прај вкупен број од 16 репрезентации + осумте веќе пласирани, ќе се добие бројка од 24 репрезентации.
Добро што ги избегнавме квалификациите, ќе било заебано.
Лестер Бо Мекејлеб – „несреќа во среќа“
Интересно е тоа на кој начин Лестер Бо Мекејлеб стана Македонец. Тоа практично беше несреќен случај, кој подоцна стана среќен. [FAIL]Илиевски се повреди[FAIL/], на Македонија и беше потребен плејмејкер....
А кај ова,кај се наоѓаш?Значи шо ти е спорт, особено кога имаш успех во него. Денес после долго време се одлучив да одам да играм баскет. Стигнувам на игралиштето, како и секогаш меѓународна постава. Играме така и мене за беља ми тргнаа тројките. На пауза идат кај мене неколку дечки дека не ме знаат и од тројките добиле респект и ме прашуват „од кај сум?„, им кажувам „од Македонија„. И такви „ еј абе вие таму сите изгледа играте кошарка„ така ептен со респект. После дојдоа уште двајца литванци со дресови кошаркарски напалени такви кога им кажав дека сум од Македониј и од нив голем респект.
Пред две години на истото игралиште кога ќе кажев од кај сум , повеќето вртеа со очите и се напрегаа да им текне нешто за Македонија.
Е сега ќе биде негово и СОЛУНСКО ПОЛЕ !
Сака да му понудат повеќе пари.Ништо од Доктор Марин нема да биде повеќе селектор бар според неговите последни изјави.
..
Не ми се верува дека е тоа..Сака да му понудат повеќе пари.