Brakjata Netflix vo zivo, alal vera
Насекаде е по вестите . Ова е испланирано ко филм со Сталоне и Вилис. Не знам каде го носеле сеуште, но ова се премалку полицајци за ваков профил на криминалец.
Каде живееш во Франција друже, не познавам никој што живее таму па вака од прва рака да те прашам како е таму со овие секојдневниот живот. Познавам само шофери што возеле таму и сите имаат лоши искуства, посебно од МарсејНасекаде е по вестите . Ова е испланирано ко филм со Сталоне и Вилис. Не знам каде го носеле сеуште, но ова се премалку полицајци за ваков профил на криминалец.
Уличарите кога ги носат во болница има по 3ца полицајци, за овој само 5.
Пред недела две, имаше филмска кражба на злато од комбе кое вршеше транспорт.
Од пред некој месец има големи акции на полицијата низ цела Франција, насочени кон сузбивањето на шверцот со дрога.
Сега ќе мора да има одговор од Министерот за внатрешни работи, бидејќи има аспирации за да биде следниот Макрон.
Ќе има уште од овој спектакл и во следните неколку недели.
Лошо е што е пред олимписките игри а уште полошо е што е пред европските избори ако не сум грешка со датата.
Марсеј и Кале за шоферите е најлошо заради илегалците.Каде живееш во Франција друже, не познавам никој што живее таму па вака од прва рака да те прашам како е таму со овие секојдневниот живот. Познавам само шофери што возеле таму и сите имаат лоши искуства, посебно од Марсеј![]()
Марсеј и Кале за шоферите е најлошо заради илегалците.Каде живееш во Франција друже, не познавам никој што живее таму па вака од прва рака да те прашам како е таму со овие секојдневниот живот. Познавам само шофери што возеле таму и сите имаат лоши искуства, посебно од Марсеј![]()
Кога сме кај Бруселес има многи напреднато, еве секој може да се увери,Зошто воопшто ние бараме да сме членка во денешнава ЕУ, мене воопшто не ми е јасно?
Белгија, денес
![]()
или овде,The 1958 Brussels World’s Fair included a "human zoo" of people from Congo...