Европска Лига 2009/2010

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Интересно финале и двете екипи што се најдоа во него заслужија!:tv:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
То Љубави :pos2:
Прекрасно!
Е тоа веќе ми се допаѓа , а некако од кога ги поминаа Јуве по поразот од 3-1 ... е тогаш имав некое претчувство дека ќе стигнат далеку... епа стигнаа доста им е :toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.741
Поени од реакции
12.060
Боби[Мкд];3519636 напиша:
Финале кое нема да го гледам.:helou:
verojatno nema ni jas...no posakuvam fulham da go osvoi

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ти навивај за уште Барса и Баерн и 100% имаш тим со титула оваа година
ќе ви ја изрецитираме песната во недела за да видиш дали ќе немам тим кој ќе нема титула :salut:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
ќе ви ја изрецитираме песната во недела за да видиш дали ќе немам тим кој ќе нема титула :salut:
хахахахахаа кај беше пред 5 сезони незнаеше челзи у која лига игра

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Честито и за двата тима, особено на Фулам. Со игрите што ги прикажаа оваа година заслужија да играат финале. Супер и за Атлетико, малку повеќе среќа, ама битно влегоа во финале. Дефинитивно ќе биде интересно финале.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Има суспендирани за финалето ?

B

Beck's

Гостин
A.Madrid tepa sigurno na finaleto,iako normalno i Fulham pokazaa deka znaat da iznenadat,ali veruvam deka A.M ke teraat do kraj,pa i ke se zakitat so trofej na EL

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
ФУЛАМ! ФУЛАМ! ФУЛАМ!!!!

Малце ми е мака што од другата страна не е Валенсија,ама тоа е фудбалот. 3 рунди по ред како поминува Атлетико на голови на гости..Ама сеа нема да има голови на гости :).. Малце ми е мака за Хамбург,што не успеаја да играат финале на домашен терен,а + и втора сезона по ред испаѓаат во 1/2 финале,но сепак си навивав за Фулам,бидејќи навистина заслужуваат успех момците.. За другиот меч кажав,сеисто..Можеби малце повеќе сакав да влезе Ливерпул за да не им падне моралот за мечот против Челзи во недела,но од друга страна,освен што имаат шанса за 4то,имаат шанса да паднат и 8мо.. Така да,ако сакаат Европа догодина мора победа у недела! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom