Европа не смее да ја изгуби Грција

S

Sagan

Гостин
Рак-рана на проектот наречен Европска Унија. Колку повеќе ја хранат, толку повеќе расте.
Грција, најсаканото копиле на курвата Европа.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
''realen'' ist si kako koljo dijamantot
:pos::pos::pos::pos::pos: Неможам се помочав хахахаххахахахахахаахахаха, :pos::pos::pos: кај ти текна на Кољо Дијамантот хахахахаахахахахахаахааххахахахаха

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јас попрво би рекол дека грција несмее да ја изгуби европа.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.502
Грција ќе банкротира кај и да е секој што троши туѓи пари кога тогаш ќе го изедат каматите не за џабе банките ги имаат сите пари :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
60% од европските стоки во Азија одат преку грчките територијални води, ЕУ нема интерес да ги изгуби грците, мора да кажат лепе за се и сешто, Грција нема да изгуби ништо од ЕУ,ама ЕУ може се да изгуби од Грција.
Заради тоа ако треба и 100 пати ќе им помагат на грците.
--- надополнето: 4 март 2012 во 18:48 ---

Што е бре антички лепотану?:tapp:

Ииииии што дрога е тоа, и јас сакам!!!!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако грците како народ сакаат да се спасат од банкрот, треба да ги следат Исланџаните, таму владата прогласи банкрот немаше државна интервенција кај банките и еве после 3-4 години се опоравија колку толку,
Тука си во право, ама реално имаше интервенција од страна на Русија и ЕУ, им дадоа парична помош, само што разликата е тоа што Исланд направи многу добра damage control, се стегна, убаво се организира и успеа да се закрпи колку-толку... Тоа ти е различен менталитет, плус и прифатија совети што им беа дадени, а и целиот нивен банкрот претежно беше инициран од експлозијата на рецесијата во Америка. А овде кризата сами си ја предизвикаа и самите си се криви. Они само сакаат да им бидат дадени пари, а ништо да не мора да прават.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
:pos::pos::pos::pos::pos: Неможам се помочав хахахаххахахахахахаахахаха, :pos::pos::pos: кај ти текна на Кољо Дијамантот хахахахаахахахахахаахааххахахахаха
Pa druze psihicki nestabilni licnosti mentosi , neznaat ni samite sto se i koj se i serat i plukaat po drzavata.....

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
:pos: e sto nema da se cita ovdeka bre aman, posebno pak koga ke troluva ovoj grkot Realen:tapp:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Европа смее да ја изгуби Грција, другите не смеат да ја изгубат Грција.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Да ве потсетам уште еднаш дека ЕУ не смее да си игра со Грција..(y)

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Џонсон во Грција даун.
Индустриал Мајнин во Грција даун.
Тоа се два гиганта од градежниот сектор.

Ако некој може да го побара мојот пост кога 6 месеци пред кризата се повлече еден голем нафтен гигант од Грција, тогаш реков, Грција ја пуштина низ вода, таа е експериментот дали банките можат да завладеат со државите.
А они ејакулираат на Македонија.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Џонсон во Грција даун.
Индустриал Мајнин во Грција даун.
Тоа се два гиганта од градежниот сектор.

Ако некој може да го побара мојот пост кога 6 месеци пред кризата се повлече еден голем нафтен гигант од Грција, тогаш реков, Грција ја пуштина низ вода, таа е експериментот дали банките можат да завладеат со државите.
А они ејакулираат на Македонија.
офф лелеее, Абе ти врска немаш од ништо..:facepalm:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Реален, работам со Грција, знаеш што ми викаат партнерите, нема спас за нас, се полошо и полошо ќе биде.
Филкерам Џонсон го правеше аеродромот во Дубаи пред неколку години, денеска е затворен а нема таков производ во југоисточна Европа.
Ти ејакулирај за Македонија и Македонците, ја изгубивте Грција.

Kajgana Shop

На врв Bottom