Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221

За Пантер и Реал влага во трка,за Барса не ми се верува ќе имаат скратен буџет.
Tешко Миротич следна сезона во српски тим ,може за две години ма крај на кариера.
За Јарамаз и јас видов тоа е повеќе изводливо,исто како и Теодосич ,Калинич во Звезда.

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
De koj a razbira kosarkata nogu, da ni kaze koj e tia Roger Grimau, oti ja eve sefte slusam za nego.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Се очекував само Барса не,ајде да видиме што тим ќе прави Барса за следна сезона.Пред месец дена излегоа со соопштение дека се крати и буџет и плати,па вчера донесоа анонимус тренер,а сега го носат Пантер, кој е следен чекор...

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Рики Рубио се побрзува со враќање во Барселона.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Каков хаос е на твитер од кошаркарски новинари и некои ботови, секој играч го носат во било кој клуб :pos:

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
До крај на Јули 90% од трансверите на играчите ќе бидат реализирани. Следниов период ќе се знае иднината на Везенков ,Миротич,Ларкин и Мициќ.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Најјако ќе биде ПАО да го донесе Калатес како големо засилување и уште една сезона да не завршат во топ 15 :) Шала на страна да видиме што тим ќе склопат.
Автоматски споено мислење:

drn drn jarinja, zatoa na mute se, i restart u septemvri.
Исто е и во НБА ,исто е и во светот на фудбалот многу шпекулации да се пишува мора,за кликови спонзори шекулации еден куп:) Да беше еуролига само добро ќе беше секаде е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom