Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.921
Поени од реакции
17.896
Лесор наводно добил понуда на две години за три милиона и по мене најдобро и за него и за Партизан ке биде да си оди.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
За Лесор и Панер има понуди што тешко дека ќе ги одбијат, најверојатно и двајцата го нашуштаат Партизан на крај на сезоната.Миротич е желба и на Звезда и на Партизан, ама мислам дека ќе заврши во друг клуб.Калинич исто се поврзува со враќање во Звезда .... Следи период на многу трансфери

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
:vozbud::vozbud::vozbud:

Koa luda kukja kje bidat Panatinaikos :pos:
Сите играчи се поврзуваат со ПАО од топ 20 играчи во ЕЛ топ 10 се пишува дека таму ќе идат,да почекаме да видиме што ќе биде.Читам и играчи од НБА се поврзуваат што е уште по смешно :) се е за повеќе кликови и читања.Да не биде на крај Калатес најголемо засилување на ПАО

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.491
Поени од реакции
10.095
Сите играчи се поврзуваат со ПАО од топ 20 играчи во ЕЛ топ 10 се пишува дека таму ќе идат,да почекаме да видиме што ќе биде.Читам и играчи од НБА се поврзуваат што е уште по смешно :) се е за повеќе кликови и читања.Да не биде на крај Калатес најголемо засилување на ПАО
ne bi trebalo.
imase muabet na pola sezona deka radonjic kje ima neogranicen budzet za zasiluvanja, ama valjda odlozija za od nova sezona.

ataman im e dogovoren, ne ide bez debel budzet sekako. inaku :D

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
Мислам дека МЈ ќе остане во Монако,имаат пари Монако повеќе и од ПАО,на големо веќе се збори дека Миротич летово од Барса се сели во Монако,со што тимот добива на квалитет.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.491
Поени од реакции
10.095
Мислам дека МЈ ќе остане во Монако,имаат пари Монако повеќе и од ПАО,на големо веќе се збори дека Миротич летово од Барса се сели во Монако,со што тимот добива на квалитет.
Pa ne bi rekol deka Monako ima pogolem budzet od PAO.
Ne mozam da najdam brojki za 2022/23, ama Monako i drugi nekolku tima bea preku 20M,
ne moze mnogu povekje da zgolemi Monako, a i imase nesto za salary-cap vo Francija.
Poslednite sezoni Janakopulos ("mladiot"), epten inat terase so Bertomeu,
odkako go smenija, izgleda se smiri malku.
Dobija koncesija na OAKA arenata za 50 godini, kaza bratot deka kje investira ozbilno,
a i navivacite zdiveni se epten, Olimpijakos gi siluva so godini :D
Na nekolku natprevari Evroliga so gi gledav, greota duri kolku bese prazna salata.

Manje bitno kade kje bide Mike James, ne veruvam Monako pak da ima vakva sezona.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
Интересен податокот за екипите кој настапуваат во Еуролига

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
Жустро било вчера на дербито во Грција Тимот на Олимпијакос е шампион

Член од
11 април 2023
Мислења
2.157
Поени од реакции
7.219
Немам каде да пишам па ајде во оваа тема бидејќи победникот ќе игра Еуролига следна година,за поразениот треба да се чека покана од Еуролига.
Јако е на јадранот, налик на ланското финале ќе се игра мајсторка. Нема утакмица а да не трае по 2ипол саати тензии цело време што е нормално :).Не навивам за ни една екипа ама ривалството е големо,и ја пратам секоја утакмица од серијава каде домашен терен игра голема улога.
@Partizanen banditen пета утакмица кој ја добива :) го знам одговорот од тебе ама сакам да си реален.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.921
Поени од реакции
17.896
Немам каде да пишам па ајде во оваа тема бидејќи победникот ќе игра Еуролига следна година,за поразениот треба да се чека покана од Еуролига.
Јако е на јадранот, налик на ланското финале ќе се игра мајсторка. Нема утакмица а да не трае по 2ипол саати тензии цело време што е нормално :).Не навивам за ни една екипа ама ривалството е големо,и ја пратам секоја утакмица од серијава каде домашен терен игра голема улога.
@Partizanen banditen пета утакмица кој ја добива :) го знам одговорот од тебе ама сакам да си реален.
Партизан секако, лани беше пресликано се како во оваа серија. Друго овие можеби се во налет, но сепак во АБА во Арена не знаат за победа сезонава. Трето ги имаш навивачите како најважен фактор.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.825
Поени од реакции
9.809
Гадно финале е, безобразно, навивање со повремени навреди кон противничкиот тим/играчи е ок, меѓутоа постојано, да не речам цела утакмица курови, пички, плус фрлање со тврди предмети и слично на терен, да ти ебам кошарката.

Kajgana Shop

На врв Bottom