Евролига 22/23

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Лесор наводно добил понуда на две години за три милиона и по мене најдобро и за него и за Партизан ке биде да си оди.

За Лесор и Панер има понуди што тешко дека ќе ги одбијат, најверојатно и двајцата го нашуштаат Партизан на крај на сезоната.Миротич е желба и на Звезда и на Партизан, ама мислам дека ќе заврши во друг клуб.Калинич исто се поврзува со враќање во Звезда .... Следи период на многу трансфери

:vozbud::vozbud::vozbud:

Koa luda kukja kje bidat Panatinaikos :pos:
Сите играчи се поврзуваат со ПАО од топ 20 играчи во ЕЛ топ 10 се пишува дека таму ќе идат,да почекаме да видиме што ќе биде.Читам и играчи од НБА се поврзуваат што е уште по смешно :) се е за повеќе кликови и читања.Да не биде на крај Калатес најголемо засилување на ПАО

Сите играчи се поврзуваат со ПАО од топ 20 играчи во ЕЛ топ 10 се пишува дека таму ќе идат,да почекаме да видиме што ќе биде.Читам и играчи од НБА се поврзуваат што е уште по смешно :) се е за повеќе кликови и читања.Да не биде на крај Калатес најголемо засилување на ПАО
ne bi trebalo.
imase muabet na pola sezona deka radonjic kje ima neogranicen budzet za zasiluvanja, ama valjda odlozija za od nova sezona.

ataman im e dogovoren, ne ide bez debel budzet sekako. inaku :D

Мислам дека МЈ ќе остане во Монако,имаат пари Монако повеќе и од ПАО,на големо веќе се збори дека Миротич летово од Барса се сели во Монако,со што тимот добива на квалитет.

Мислам дека МЈ ќе остане во Монако,имаат пари Монако повеќе и од ПАО,на големо веќе се збори дека Миротич летово од Барса се сели во Монако,со што тимот добива на квалитет.
Pa ne bi rekol deka Monako ima pogolem budzet od PAO.
Ne mozam da najdam brojki za 2022/23, ama Monako i drugi nekolku tima bea preku 20M,
ne moze mnogu povekje da zgolemi Monako, a i imase nesto za salary-cap vo Francija.
Poslednite sezoni Janakopulos ("mladiot"), epten inat terase so Bertomeu,
odkako go smenija, izgleda se smiri malku.
Dobija koncesija na OAKA arenata za 50 godini, kaza bratot deka kje investira ozbilno,
a i navivacite zdiveni se epten, Olimpijakos gi siluva so godini :D
Na nekolku natprevari Evroliga so gi gledav, greota duri kolku bese prazna salata.

Manje bitno kade kje bide Mike James, ne veruvam Monako pak da ima vakva sezona.

Интересен податокот за екипите кој настапуваат во Еуролига

Жустро било вчера на дербито во Грција Тимот на Олимпијакос е шампион

Немам каде да пишам па ајде во оваа тема бидејќи победникот ќе игра Еуролига следна година,за поразениот треба да се чека покана од Еуролига.
Јако е на јадранот, налик на ланското финале ќе се игра мајсторка. Нема утакмица а да не трае по 2ипол саати тензии цело време што е нормално :).Не навивам за ни една екипа ама ривалството е големо,и ја пратам секоја утакмица од серијава каде домашен терен игра голема улога.
@Partizanen banditen пета утакмица кој ја добива :) го знам одговорот од тебе ама сакам да си реален.

Немам каде да пишам па ајде во оваа тема бидејќи победникот ќе игра Еуролига следна година,за поразениот треба да се чека покана од Еуролига.
Јако е на јадранот, налик на ланското финале ќе се игра мајсторка. Нема утакмица а да не трае по 2ипол саати тензии цело време што е нормално :).Не навивам за ни една екипа ама ривалството е големо,и ја пратам секоја утакмица од серијава каде домашен терен игра голема улога.
@Partizanen banditen пета утакмица кој ја добива :) го знам одговорот од тебе ама сакам да си реален.

Партизан секако, лани беше пресликано се како во оваа серија. Друго овие можеби се во налет, но сепак во АБА во Арена не знаат за победа сезонава. Трето ги имаш навивачите како најважен фактор.

Гадно финале е, безобразно, навивање со повремени навреди кон противничкиот тим/играчи е ок, меѓутоа постојано, да не речам цела утакмица курови, пички, плус фрлање со тврди предмети и слично на терен, да ти ебам кошарката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom