Евролига 2012-2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Теодосиќ најголем труп

B

Blade Torch

Гостин
Да сум играч на Цска ќе го вратам секое евро годишна плата !
СРАМНО !
Место да се мотивираат да го збришат тимот кој лани во финалето им ја зема титулата враќајќи се од -20тина коша , они не можат кош да дадат :facepalm:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во Лондон кошарка што луѓе се овие од Евролига..
Идна година во Стокхолм нека стават,слепци невидени !!!
Браво за Олимпијакос ,зверови !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Идна година во Стокхолм нека стават,слепци невидени !!!
Браво за Олимпијакос ,зверови !
хаха си испробуваат нешто..

ЦСКА незнам што екипа ќе е само за частење пари изгледа? Теодосич шо играч е тоа незнам..100 пати шутна за тројка и промаши, исто Крстич бетер е слободни 100 ги промаши.
Мицов од тројка пуца обрачот 3 пати го промаши..само Вимс вреди од екипава а овој Папалукас нека земе со количка нека игра веза нема уште ќе играл..во Пелистери не би го земале овој лудаков Месина го зема па и му дава минутажа.
Секоја чест за Олимпијакос и за Барцокас ги убија со тактика и со срце се гледа како се гине..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.139
Поени од реакции
46.158
Kako izigra Antic svaka mu cast ej, u odbrana e Ebenje, strasno ...
Moze igra za grcki tim ali treba da im kazeme edno Fala zasto mnogu napredna tuka ko kosarkar, a e u godini, dosta korisno ke e ova za nas ko Reprezentacija, da ne zboram za iskustvoto koe go nasobra. Bravo, svaka cast, i kaj navivacite e eden od poomilenite, do sega go skandiraa negovoto ime.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Платата да си ја вратат овие од ЦСКА:tapp: . Две години по ред се подценети Олимпијакос од почеток на сезона и две години по ред стигнаа до финале. Секоја им чест. Перо нека продолжи вака и во Словенија и ќе биде жустро таму:)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Браво за Цска браво:facepalm:.ваква мизерија ретко се гледа,абе ние овде од форумов ќе дадевмо еден кош од игра,они цела четвртина кош немаа дадено:eek::tapp:.Џабе им е скапиот тим,џабе им се парете,кошарка се игра со памет а не со форсирање шут од центар,фати шутни,беше работава.И сеа не знам дали овја паднаа у форма,или овја грциве увек ја темпираат формава за у фајнал фор,мада не веруам.Антич цела година не може кош да даде сеа ѓи утепа:pos:.И што е најлошо од све цело време трубим дека можат грциве да изненадат,и на крај ја стаев 1.Значи некоаш знаем да бидем многу глуп:mad:.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Kako izigra Antic svaka mu cast ej, u odbrana e Ebenje, strasno ...
Moze igra za grcki tim ali treba da im kazeme edno Fala zasto mnogu napredna tuka ko kosarkar, a e u godini, dosta korisno ke e ova za nas ko Reprezentacija, da ne zboram za iskustvoto koe go nasobra. Bravo, svaka cast, i kaj navivacite e eden od poomilenite, do sega go skandiraa negovoto ime.
Ама и Шпанциве се доста попалени по него, коментарите шо ги поставив покажуваат. :) Тој секако и како појава им е интересен, а па камоли вака ко ќе се здиви. Еве други.. :D

Pero Antic needs to pay CSKA's bar tab tonight.

The Giorgi Shermadini/Pero Antic front court was like a wet dream for all of us

Pero Antic owns the game

Pero Antic is and will forever be, the Man-Bear-Pig of the Euroleague. :pos:

Pero Antic ha demostrado que aparte de acabar el solo con Cracha Preto, tanbien juega muy bien al basket. Le descubrí en el Eurobasket´11 cuando Macedonia dejó fuera a Lituania.

Pero Antic es el Felipe balcánico

La calva de Pero Antic nos alumbrará en el camino. - „Ќелaвата“ на Перо Антиќ ни го осветли патот. :pos:

Pedazo macedonio llamado Pero Antic es letal de tres

Declaro oficialmente a PERO ANTIC mi nuevo role model

и коментарот на Дим4е изгубен во морето. :pos:

Pero Antic vtora sezona po red vo finale

и секако идиоти како ова...

Makedonecot" Pero Antic e Grk I predavnik...samo za pari sto se pravi. Bez moral :tapp:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
не ми стави фејв геј у газ се плеска :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колкав ќев ми падна што вака лесно ги исплескаа..едноставно нема екипа што повеќе ја мразам од ЦСКА..цела сезона неможам вкладилница да ги погодам како и да ги пишам и сега убо му дојде што беа понижени од истата екипа што ги смрзна лани во финалето..никогаш да не освојат титула дај боже..гниди руски па и оние мороните Крстич и Теодосич неможам да ги поднесам..Олимпиакос иако се грци сепак навивав за нив во овој двобој бидејќи играа со срце и душа за тимот..едноставно сите играчи до еден гинеа за да го поразат големиот противник кој е составен од лигајчари а не кошаркари..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Томич:cuc::cuc::cuc:,у џеб ги пикна центриве на Реал.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Прва и трета четвртина вкупно 20 коша,втора 28.Ужасно игра Реал,рамно на катастрофа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.336
Леле Олимпијакос пак ако биднат шампиони, овие другите нека се утепаат, џабе вложувањата, џабе им е се.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Барса нека идат нека се утепаат само Томич игра,до негде и Хуертас.Рејес ѓи демотивира еј(y).
--- надополнето: 10 мај 2013 во 22:51 ---
Сами се победија,Лорбек:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom