Евровизија 2012

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
а да си пуштш порнич како човек ?

иии да, Кипар ќе победи...мада не ми е најомилена :cautious:
Јас Евровизија не ја гледам како музички фестивал, а и не е. Освен гласовните можности, ги забележувам и другите квалитети на учесниците. И што и фали на романската песна? Веќе е хит, за разлика од некои други песни. Сакам да победи. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Значи кога се збори за музика и се спомнуваат бабите од Русија ми доаѓа да си се акнам од ѕид. Не ја имам слушнато песната, ни па ќе ја слушнам, освен ако ми се згреши вечер еднаш. Како може да си дозволите да сте дел од обожавателите на таков еден циркуз? Страшно нешто.:facepalm:
И некаде видов дека Жељко бил фаворит или според некакви и нечии претпоставки дека ќе фати јако 2 или 3 место. Немогуче нешто, лигав еден најмонотон пејач ко него да се искачи пред Калиопи. Дај Боже да не, за навистина да не се акнам од ѕид!:facepalm:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
а да си пуштш порнич како човек ?

иии да, Кипар ќе победи...мада не ми е најомилена :cautious:
A ti da ne jades bubrezi mng mng? :)
Dobra noga drzi taa, ama u faca ne e bas ubava t.e. mene bare ne mi se svigja...

I Svedska ke pobedi :)

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Значи кога се збори за музика и се спомнуваат бабите од Русија ми доаѓа да си се акнам од ѕид. Не ја имам слушнато песната, ни па ќе ја слушнам, освен ако ми се згреши вечер еднаш. Како може да си дозволите да сте дел од обожавателите на таков еден циркуз? Страшно нешто.:facepalm:
И некаде видов дека Жељко бил фаворит или според некакви и нечии претпоставки дека ќе фати јако 2 или 3 место. Немогуче нешто, лигав еден најмонотон пејач ко него да се искачи пред Калиопи. Дај Боже да не, за навистина да не се акнам од ѕид!:facepalm:
Хаха баш се јаки бабичките посебно таа најстарата најниската срцка убава а и гласовно способности имаат,стварно заслужуваат висок пласман за тоа.На стари години таква храброст ... супер се супер се а и фаворити ми се покрај Франција,Кипар и секако нашата КАЛИОПИ

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Колку ќе бидам среќен само Шведска да не победи. Баш ќе дојде како изненадување. А изненадувањата се секогаш интересни, без разлика дали се добри или лоши. :icon_mrgr:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Хаха баш се јаки бабичките посебно таа најстарата најниската срцка убава а и гласовно способности имаат,стварно заслужуваат висок пласман за тоа.На стари години таква храброст ... супер се супер се а и фаворити ми се покрај Франција,Кипар и секако нашата КАЛИОПИ
Тие може си пеат убаво ко за на сред село на некоја селска слава, но верувам дека со друга намера се пуштени на Евровизија. Од тоа ми се гади. Немаш ништо попаметно, па ајде пушти нешто што барем сеуште дише. :facepalm:

P

PewDiePie

Гостин
Бабите ќе се посерат,мислам можно е и буквално да се посерат на сцена(јбг старост не функционираат рефлекси и останати витални органи)ама зборам метафорички.
А за Зелката,мислам дека штом не победи со Лане Моје нема никад да победи,па макар уште 16 песни пратил,се гледа на клипот со настапот дупло повеќе дислајкс од Калиопи итоа нашите се 80% од грци.

Се е можно вечер,не се надевам на победа ама потајно се надевам на место во топ 5. :)
--- надополнето: 26 мај 2012 во 18:33 ---
Зарем не треба да победи ПЕСНА, а не сценски настап?
Како што реков,ако беше така Зелко ќе победеше со Лане Моје наместо руслана што со гол гз скокаше по сцена.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Еј немој за Руслана, песна и страшен сценски настап. Позаслужено амин.

Иначе Шведска ќе победи, кога сеуште не се знаеше дека он ќе биде претставник, веќе беше меѓу првите фаворити. Не гледам ни приближно, кој да и парира.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Еве еден на фб србин

Picks:
Sweden Winner 2,10
Italy 1-4 2,80
Russia 1-3 1,40
Serbia 1-10 1,15

Ovo su moje oklade za veceras.Oklada glasi da ce Italija zavrsiti medju 4 najbolje plasirane zemlje i ja mislim da ce Italija upravo to i uciniti.Svedska je favorit i mislim da pobjeduju.Srbija ima isto dobru pjesmu i sigurno ce biti medu prvih 5.Sama Eurovizija nema bas takmicarski ambijent i ne predstavlja neko muzicko natjecanje nego se radi cisto o reklamnom i show business dogadjaju a to su upravo potvrdili i mnogi njeni i sadasnji i raniji ucesnici. Stoga ja idem nekom drugom logikom koja kaze da bi Italija trebala dobro proci na ovoj Euroviziji.Svi znamo da je Italija jako puno godina bojkotirala ovo natjecanje.Zbog toga mogu imati dobru podrsku sudaca ali i publike. Pored toga najveci kandidati za prvo mjestu su Svedska, Rusija i Srbija a zadnje dvije su nedavno bili pobjednici pa im zato ne dajem sansu da pobjede ali da budu u vrhu to svakako.Kao 4 favorit dolazi Italija.Talijanski predstavnik Nina Zilli uopce nema tako losu kompoziciju u odnosu na ostale ucesnike.Zbog svega vidim da je u Bwinu odlicna kvota na ovo sve.Pa tko hoce moze ispratiti sva 4 tipa na jednom listicu za manji ulog..

И едно Македонче пишало дека Македонија ќе биде во топ 10 во коментар, и друг србин му се смее. МАМЕ ИМ ЕБАМ ГАДНО и на нив и на Жељкото!!!

R

Rigel Kent

Гостин
Kaliopi :love: , sakam vecer da ima odlicen plasman za Makedonija , za site nas, a posebno sum gord sto ima vlasko poteklo .

Kajgana Shop

На врв Bottom