Евровизија 2012

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?

L

Löwe

Гостин
Не е лоша, али во некои делови ме потсеќа на Firework од Кејти Пери.

S

Sagan

Гостин
^ Ти се допадна изгледот на Калиопи?? :eek:
Зарем така ќе настапи? :confused:

Инаку после ова што го видов на видеото од пробата, го користам правото да го променам моето мислење.
Целосна поддршка и ќе навивам утре (ако не го испуштам како вчера...), ако не во сабота :icon_lol:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Само на ова ме потсеќа

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?
Има има квалитет во шведската песна...чиста уметност е тоа и професионалност а и гласот и е добар како и мотивот на песната.Мислам дека оваа година Шведска ќе победи ...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Изгледа некој ги хакирал резултатие од првото полуфинале, ќе видием дали се точни, русија била прва по гласови, грција втора, романија трета.... унгарија 10 итн.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Од првото полуфинале не баш имам некој многу позитивен впечаток. Главно песните беа катастрофа.
Албанската претставничка имаше извонреден глас.. и се восхитувам како може толку да вика без да и пукне гласот. Секоја чест! Но песната не е нешто посебно...
Грција е веќе прочитана приказна... вметнување на етно елемент, малку орце на средина од песна...
Најглупава песна, мислам дека е една и од најглупавите некогаш што излегле на Евровизија е таа на Австрија....

Најдобар впечаток ми остави Швајцарија

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Ние бугарите винаги глашаме за вас. Глашајте и вие за нас.:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.
Не ми замерувај ама мислам дека вашата Софи е инспирирана од Инна од Романија и некако многу проста ми се гледа вашата песна...тоа е мое мислење.Оваа година Македонија 12 гласови ќе даде на Србија,10 на Албанија(као и по обичај -.- ), 8 на Шведска па тек Хрватска и Русија...
А инаку до тоа хакираното погоре,мислам дека имаш право,Русија прва требаше да влезе и се очекуваше! Бабата им беше личност на вечерта... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom