Евровизија 2012

S

Sagan

Гостин
Абе глејте на хрватска тв и нит мачнини ќе имате нит ништо.Башка водителов доста ја пофали Каљопа :)
Немат ХТВ мороните од макс те-ве за да одржуваат каква таква гледаност на нашите.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде гастербајтери гласајте!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.
Брат ми ќе се задавеше со чад од цигара кога списка!:pos: Јас по не знам кој пат заборавив да дишам и се насолзив. Ништо друго не е фер освен победа. Ни до колена не и е никој!:cuc:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ги ѕирнав другиве песни по малку, Калиопи само ја гледав цела.

Иначе, попрво би се упукал од фаца отколку да гледам цела Евровизија, алал нека ви е како можете да го сварите овој ужас.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.
Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
МАКЕДОНЦИ АЈДЕ СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА ГРКИНКАТА.ФАЦАТА НА ГРЦИТЕ КОГА ЌЕ СФАТАТ КОЛКУ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА ЌЕ ИМ ТРЕБААТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА-ПРИЦЕЛЕСС

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Зашто никој не ја спомнува Италија? Најбоља беше за мене. Италијанска Ејми Вајнхаус. За неа би гласал кога би се замарал :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.
Де те молам преврти ја снимката од полуфинале она и зелката имаа проблем со камерата. каква трема какви бакрачи, гласот и беше неодоливо појак од минатиот пат. Преслушај ги двете и пиши пак.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
МАКЕДОНЦИ АЈДЕ СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА ГРКИНКАТА.ФАЦАТА НА ГРЦИТЕ КОГА ЌЕ СФАТАТ КОЛКУ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА ЌЕ ИМ ТРЕБААТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА-ПРИЦЕЛЕСС
Германците ќе бидат повеќе во загуба... Пак ќе треба да им дадат помош :icon_lol:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Koлку и да беше јака Калиопи сепак на крај завршуваме 13,14,15 место ил подолу.Ќе биде чудо ако отскокнеме повисоко.

Kajgana Shop

На врв Bottom