S
Sagan
Гостин
Немат ХТВ мороните од макс те-ве за да одржуваат каква таква гледаност на нашите.Абе глејте на хрватска тв и нит мачнини ќе имате нит ништо.Башка водителов доста ја пофали Каљопа
Немат ХТВ мороните од макс те-ве за да одржуваат каква таква гледаност на нашите.Абе глејте на хрватска тв и нит мачнини ќе имате нит ништо.Башка водителов доста ја пофали Каљопа
Охоо тој секаде каде што имаше дадено интервју кажуваше дека оди на победаА као демек се надева на победа? ........ Хахахахахахахахах!
Брат ми ќе се задавеше со чад од цигара кога списка! Јас по не знам кој пат заборавив да дишам и се насолзив. Ништо друго не е фер освен победа. Ни до колена не и е никој!Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.
Сега ти текна...Ајде гастербајтери гласајте!
Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.
Од песниве заборавив како изгледаше рапот. Идам да си слушам нешто мое, досадниве уво ми бодат
Де те молам преврти ја снимката од полуфинале она и зелката имаа проблем со камерата. каква трема какви бакрачи, гласот и беше неодоливо појак од минатиот пат. Преслушај ги двете и пиши пак.Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.
Германците ќе бидат повеќе во загуба... Пак ќе треба да им дадат помошМАКЕДОНЦИ АЈДЕ СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА ГРКИНКАТА.ФАЦАТА НА ГРЦИТЕ КОГА ЌЕ СФАТАТ КОЛКУ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА ЌЕ ИМ ТРЕБААТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА-ПРИЦЕЛЕСС