Босна на кое место заврши?
па да, од сожалување.Со кој памет гласаше некој од Македонија за гејците ?????? Како не им е срам, рака да им се исуши !!!! Ме избрукаа другари од соседството до коска !!!!!
Победничката песна беше ужас. Требаше Дино да победи. Македонија како и секогаш докажа дека е најфер, знаевме дека Дино е фаворит и го поддржавме. А на Хрватите срам да им е, Србите попоштени излегоа од нив. И јасно е зошто Турција не влезе во финале. Затоа што секоја година, откако Азербејџан учевствува ги делат поените. Оваа година ги собраа сите поени Азербејџанците. Ама во година гарант сме во финале. Се надевам Грција нема да влезе. Швајцарија и Австрија никогаш не влегуваат во финале, ги повлече Германија. А Италијанциве како стигнаа на 2 место ? Дебили бе !!! Вип гости беа, дури директно во финале беа. Сега 2 место, од страв да не се налутат пак и 10 години да не учевствуваат !!! :zid::zid::zid:
Во право си требаше Дино да победи.Хрватска ја наеба вистина!! За Италија пишав една страна поназад за да не се налутат е. Немаат 100 години учествувано сега идат и замисли да се меѓу последните. И ја би се налутил и не би одел веќе :tv:Со кој памет гласаше некој од Македонија за гејците ?????? Како не им е срам, рака да им се исуши !!!! Ме избрукаа другари од соседството до коска !!!!!
Победничката песна беше ужас. Требаше Дино да победи. Македонија како и секогаш докажа дека е најфер, знаевме дека Дино е фаворит и го поддржавме. А на Хрватите срам да им е, Србите попоштени излегоа од нив. И јасно е зошто Турција не влезе во финале. Затоа што секоја година, откако Азербејџан учевствува ги делат поените. Оваа година ги собраа сите поени Азербејџанците. Ама во година гарант сме во финале. Се надевам Грција нема да влезе. Швајцарија и Австрија никогаш не влегуваат во финале, ги повлече Германија. А Италијанциве како стигнаа на 2 место ? Дебили бе !!! Вип гости беа, дури директно во финале беа. Сега 2 место, од страв да не се налутат пак и 10 години да не учевствуваат !!! :zid::zid::zid:
Ако не грешам Естонија кога победи им направија сала??Се прашувам каде ли ќе бидат сместени луѓето во БАКУ 2012 кога најголамата сала има место за само 7.800 луѓе
Не од сожалување !!!!! Треба и ние да имаме поддршка од некој. Никогаш соседите не ни даваат 12 поени никогаш !! Албанците ни даваа повеќе кога бевме во финале, од Србиве и и другиве Југословенци. Мило ми е што Македонија не и даде 12 на Србија, не заслужуваат едноставно. А и Грција не им даде многу на Србите хаха мило ми е :pos2:па да, од сожалување.
Победи во 2003!!Najjako ke bide idnata godina da pobedi Turcija