Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Najjako ke bide idnata godina da pobedi Turcija:vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Ако не ништо друго барем следна година преку Турција (со врски) ќе влеземе некако во финале :pos2:

R

Rigel Kent

Гостин
RUNNING SCARED

Verse 1
Come to me, come to me tonight
Oh god I need you, anyway... baby
I just wanna be, be around you all the time
Oh god I need you.. oh...

Chorus 1
I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of life
I'm running I'm scared of breathing
Coz I adore you
Coz I adore you

Verse 2
Come to me, come to me a bit more
Oh god I need you, there's nothing left for me to say
So rest on me darling, stay forever more
Oh god I need you, I need you

Chorus 2
Coz I adore you
Coz I adore you

Break
Oh, what I wouldn't give away
To be you're shelter and keep you safe… oh… oh..

Chorus 3
Coz I adore you
Coz I adore you

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Asiavision 2012 :):)........ајдее ќе биде весело :)
А таман мислев нашиве ќе се тепаат за догодина да одат во Париз :)

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Со кој памет гласаше некој од Македонија за гејците ?????? Како не им е срам, рака да им се исуши !!!! Ме избрукаа другари од соседството до коска !!!!!
Победничката песна беше ужас. Требаше Дино да победи. Македонија како и секогаш докажа дека е најфер, знаевме дека Дино е фаворит и го поддржавме. А на Хрватите срам да им е, Србите попоштени излегоа од нив. И јасно е зошто Турција не влезе во финале. Затоа што секоја година, откако Азербејџан учевствува ги делат поените. Оваа година ги собраа сите поени Азербејџанците. Ама во година гарант сме во финале. Се надевам Грција нема да влезе. Швајцарија и Австрија никогаш не влегуваат во финале, ги повлече Германија. А Италијанциве како стигнаа на 2 место ? Дебили бе !!! Вип гости беа, дури директно во финале беа. Сега 2 место, од страв да не се налутат пак и 10 години да не учевствуваат !!! :zid::zid::zid:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
која будала гласала за атињаниве? или па грциве шо се во мк имаат купувано броеви и си гласале :) ништо чудно....

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.510
Со кој памет гласаше некој од Македонија за гејците ?????? Како не им е срам, рака да им се исуши !!!! Ме избрукаа другари од соседството до коска !!!!!
Победничката песна беше ужас. Требаше Дино да победи. Македонија како и секогаш докажа дека е најфер, знаевме дека Дино е фаворит и го поддржавме. А на Хрватите срам да им е, Србите попоштени излегоа од нив. И јасно е зошто Турција не влезе во финале. Затоа што секоја година, откако Азербејџан учевствува ги делат поените. Оваа година ги собраа сите поени Азербејџанците. Ама во година гарант сме во финале. Се надевам Грција нема да влезе. Швајцарија и Австрија никогаш не влегуваат во финале, ги повлече Германија. А Италијанциве како стигнаа на 2 место ? Дебили бе !!! Вип гости беа, дури директно во финале беа. Сега 2 место, од страв да не се налутат пак и 10 години да не учевствуваат !!! :zid::zid::zid:
па да, од сожалување.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.740
Поени од реакции
12.057
Во право си требаше Дино да победи.Хрватска ја наеба вистина!! За Италија пишав една страна поназад за да не се налутат е. Немаат 100 години учествувано сега идат и замисли да се меѓу последните. И ја би се налутил и не би одел веќе :tv:
Само не знам колку ќе има врска ова со повлекувањето. Колку може Азербеџан да направи за нас и како?

L

Lu

Гостин
The Heydar Aliyev Sports and Exhibition Complex is the main exhibition space of Baku, Azerbaijan. It is located on Tbilisi Avenue between the Hyatt and Europa Hotels. Since its opening in 1990, it was held about 40 international competitions in different kinds of sports.[1] The facility seats 7,800 people and being the largest sports facilities in the Azerbaijan, the complex offers all the necessary conditions for major international competitions.[2] It has been selected to host the Third Eurovision Dance Contest [3], which has been postponed to an unknown date.

http://en.wikipedia.org/wiki/Heydar_Aliyev_Sports_and_Exhibition_Complex

Се прашувам каде ли ќе бидат сместени луѓето во БАКУ 2012 кога најголамата сала има место за само 7.800 луѓе :toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.740
Поени од реакции
12.057
Се прашувам каде ли ќе бидат сместени луѓето во БАКУ 2012 кога најголамата сала има место за само 7.800 луѓе :toe:
Ако не грешам Естонија кога победи им направија сала??

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
па да, од сожалување.
Не од сожалување !!!!! Треба и ние да имаме поддршка од некој. Никогаш соседите не ни даваат 12 поени никогаш !! Албанците ни даваа повеќе кога бевме во финале, од Србиве и и другиве Југословенци. Мило ми е што Македонија не и даде 12 на Србија, не заслужуваат едноставно. А и Грција не им даде многу на Србите хаха мило ми е :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom