Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.081
Ама зошто да не не гласаат зошто ? Во што се подобри од нас Босанците, Србите и Хрватите ? Мора да одбереме саглам песна. И не верувам дека е местено.
Абе некогаш имаат подобри пeсни. А кога ние имаме подобра едноставно никој не не гласа. Ние сме само фиром во Европа. Ништо повеќе од тоа. Да не мешам политики овде ама западот нека оди по ѓаволите. Со источњациве подобро би поминале. Најсериозно на Азиосонг да одиме подобро место ќе имаме. Добро сега и ова в година е Азиосонг па можи и во право си. Ќе тераме финале :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Догодина Слаткар,ЈЈ и Денис Екс... со некоја Шоп Шопинг и идеме Баку. Каква и да е победничката подобра е од Шведското педерче со некогово Пасибљ итс нот пасибљ. Италија.... и после Влатко стенкал... уф ушите ќе ме болат 2 недели.

R

Rigel Kent

Гостин
Догодина Слаткар,ЈЈ и Денис Екс... со некоја Шоп Шопинг и идеме Баку. Каква и да е победничката подобра е од Шведското педерче со некогово Пасибљ итс нот пасибљ. Италија.... и после Влатко стенкал... уф ушите ќе ме болат 2 недели.
Toj debil ako se prati posledni ubedlivo....

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Абе некогаш имаат подобри пeсни. А кога ние имаме подобра едноставно никој не не гласа. Ние сме само фиром во Европа. Ништо повеќе од тоа. Да не мешам политики овде ама западот нека оди по ѓаволите. Со источњациве подобро би поминале. Најсериозно на Азиосонг да одиме подобро место ќе имаме. Добро сега и ова в година е Азиосонг па можи и во право си. Ќе тераме финале :)
Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Треба уште од сега да си избереме пејач и да го фаворизираме. Слушам во Турција уште од сега го спремаат Таркан :mist:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.267
Поени од реакции
30.571
Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.
Абе луѓе, Фир или не Фир, Мрт па ќе гледа да си грабне нешто.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.081
Повеќе верувам во крај на светот 2012 или пак сега на 21 мај отколку отколку дека нема да сме фиром еден ден.

--- надополнето ---

Абе луѓе, Фир или не Фир, Мрт па ќе гледа да си грабне нешто.
Па да...ние како прво сами си се неќиме

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас не знам што се чудите што сме им дале на Грците поени, секоја година им даваме и тоа по 7 поени константно, јас дури се изненадив кога видов три бода... тоа ти е тоа. Бар да имаа песна. Најгрда песна некад што ја пратиле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom