Абе некогаш имаат подобри пeсни. А кога ние имаме подобра едноставно никој не не гласа. Ние сме само фиром во Европа. Ништо повеќе од тоа. Да не мешам политики овде ама западот нека оди по ѓаволите. Со источњациве подобро би поминале. Најсериозно на Азиосонг да одиме подобро место ќе имаме. Добро сега и ова в година е Азиосонг па можи и во право си. Ќе тераме финалеАма зошто да не не гласаат зошто ? Во што се подобри од нас Босанците, Србите и Хрватите ? Мора да одбереме саглам песна. И не верувам дека е местено.
:pos2:Сме влегле бе во финалето:
Ама на пробата :pos2:
btw: Fim dim dim Macedonia :pos2::pos2:
Toj debil ako se prati posledni ubedlivo....Догодина Слаткар,ЈЈ и Денис Екс... со некоја Шоп Шопинг и идеме Баку. Каква и да е победничката подобра е од Шведското педерче со некогово Пасибљ итс нот пасибљ. Италија.... и после Влатко стенкал... уф ушите ќе ме болат 2 недели.
F.Y.R. Macedonia F.ym Y.ym R.im Macedonia...Сме влегле бе во финалето:
Ама на пробата :pos2:
btw: Fim dim dim Macedonia :pos2::pos2:
:pos2: Oвој ненормален е.:pos2:
Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.Абе некогаш имаат подобри пeсни. А кога ние имаме подобра едноставно никој не не гласа. Ние сме само фиром во Европа. Ништо повеќе од тоа. Да не мешам политики овде ама западот нека оди по ѓаволите. Со источњациве подобро би поминале. Најсериозно на Азиосонг да одиме подобро место ќе имаме. Добро сега и ова в година е Азиосонг па можи и во право си. Ќе тераме финале
Абе луѓе, Фир или не Фир, Мрт па ќе гледа да си грабне нешто.Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.
Повеќе верувам во крај на светот 2012 или пак сега на 21 мај отколку отколку дека нема да сме фиром еден ден.Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.
Па да...ние како прво сами си се неќимеАбе луѓе, Фир или не Фир, Мрт па ќе гледа да си грабне нешто.
лол, сме биле 16ти у полуфиналето... одличен успех !!!Eve kompletna tabela