Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
FAIL!!! Зошто воопшто им даваме поени на Грците?!!!!!!!!!!!!!????? Обавезно секоја година им даваме по некој поен..незнам што е со народов наш ГЛУПАВ
Во Македонија едвај ли има некој огромен интерес да се гласа за евровизија особено дека немаме претставник во финале, а од друга страна хипотетски неколкумина Грци што живеат во Македонија организирано имаат потрошено неколку картички и ете.

T

Tetro

Гостин
Во Македонија едвај ли има некој огромен интерес да се гласа за евровизија особено дека немаме претставник во финале, а од друга страна хипотетски неколкумина Грци што живеат во Македонија организирано имаат потрошено неколку картички и ете.
мислиш дека телефонското гласање е она кое се прикажува? :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ајдееееееее следната година Баку ќе организира. Баш ми е мило! Супер песничка имаа.
Добар избор според мене

--- надополнето ---

Евровизија во Азија ... интересно :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.248
Поени од реакции
30.507
ова мора да е најдосадната песна шо победила на евровизија.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ни песната ни плавушата се нешто посебно, со други зборови ТАПА.

R

Rigel Kent

Гостин
BAS MI E MILO POBEDI EDNA OD PODOBRITE PESNI .CESTITKI , MISLAM DEKA POMOGNA I TURSKATA DIJASPORA ZA OVAA POBEDA

--- надополнето ---

Macedonia
MKRTV Vlatko Ilievski Rusinka 36 points 16

--- надополнето ---

NAJLOS PLASMAN DOSEGA

М

Мартин`

Гостин
BAS MI E MILO POBEDI EDNA OD PODOBRITE PESNI .CESTITKI , MISLAM DEKA POMOGNA I TURSKATA DIJASPORA ZA OVAA POBEDA

--- надополнето ---

11 Macedonia
MKRTV
Vlatko Ilievski complete participant profile
Rusinka 036 POINTS 16
Не разбирам само што толку Турците сте блиски со Азербеџан ? Гледам и на една игра пишуваат а не разбирам ако може да ми објасниш, инаку исто Турчин пишува како интересно му било што водителкава некако нагласено добро го кажа тоа 'from Macedonia' да слушнат подобро Грците, ако не ништо друго барем секоја чест за неа :)

R

Rigel Kent

Гостин
Не разбирам само што толку Турците сте блиски со Азербеџан ? Гледам и на една игра пишуваат а не разбирам ако може да ми објасниш, инаку исто Турчин пишува како интересно му било што водителкава некако нагласено добро го кажа тоа 'from Macedonia' да слушнат подобро Грците, ако не ништо друго барем секоја чест за неа :)

Turcite i Azerbejdjancite imaat isto poteklo odnosno toa e tursko pleme izmesano so aziski primesi.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
погрешка пуштив од 33 гласање и се покајав дали овој шо победи беше педер??

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Asiasong 2012 :tv:

Италија 2

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Мене ми е мило што Босна се избори за добар пласман заслужуваше подобро според мене, а за победничката песна немам некој коментар, просечна песна ништо посебно. Се гледаме во Баку :salut:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

--- надополнето ---

Macedonia
MKRTV Vlatko Ilievski Rusinka 36 points 16

--- надополнето ---

NAJLOS PLASMAN DOSEGA
Епа најлош пласман ќе имаме кога и најлоша песна праќаме и кога е наместено кај нас. како може босна еве да биде подобра и горе на табела и како елена ристевска имаше супер настап и песна и најдобар пласман. значи ак оси испратиш добра песна без разлика од каде си ќе имаш добар успех.

честитки за азербеџан имаше интересна и супер песна и си победи поштено и ние можеме ако избереме најдобра песна.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Азербејџан не е за исмевање а песната беше ок до сега најдобра евровизија во однос на квалитет реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom