Евровизија 2010

Член од
22 ноември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
5
Сaмо Турциja и Белгиja. Се друго е просечно зa мене

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
:O
Ми се допаѓа песната на Франција.

В

Вори

Гостин
Моите фаворите за годинашниов Евросонг се:

Значи песнава ми се свиѓа,лесно запамтлива е.Пејачкава е ГРОМ,има добар вокал,изгледа фантастично.Изведбата е одлична,текстот е добар...
Ерменија дефинитвно е меѓу првите пет годинава за мене.

Рок песна,супер изведба,Вукашин пее страшно...

Ерменија и Босна се моите фаворити и се надевам дека барем ќе бидат во првите 3..
Да се надополнам со фаворитиве.
На листава ги додавам и Турција и Грузија.Одлични песни,особено вторава.

P

PewDiePie

Гостин
Ерменката :drk: а и песната е прилично добра.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Tурската песна ептен ми се свиѓа, но не ми се верува да победи. Ерменија, Грузија, Азербејџан и Германија се фаворитите, мислам дека Лена ќе победи. А и добар коефициент има у кладилница. :D

В

Вори

Гостин
Мене искрено Германската не ми се допаѓа,ама секако прашање на вкус е.

Моментално мене Грузија ми е фаворит,песнава е не знам...

Ваууу!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Германката Лена, како да ја слушам Лили Ален со нејзините песни и сличен глас. Не ми се допаѓа баш.

M

Mario Gómez

Гостин
Азербејџан е најголем фаворит според кладилниците. 3.20 коефи.

Германија 3.5

иљадарче прее ставив на Лена, уше 200 денари кредит да гласам.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Како што реков и пред неколку недели, Азербеџан е земја која вложи најмногу во својата маркетинг пропаганда и која има професионални (скапи) ефекти во спотот, стајлингот, екипата, рекламата... Уште пред месеци излегуваше како реклама на левиот дел на фејсбук, уште не ни чуена. Насекаде е спамирана. Дефинитивен победник. По парите победникот се познава...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Браво за Ерменија, Азербејџан и Грузија. Секоја година имаат одлична песна.
Годинава не следев некако Евровизија, а нема да гледам ни вечер финале, ама очекувам да биде победник една од овие три. Бар од она што го имам слушнато, мислам дека се најдобри.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Боби[Мкд];3587399 напиша:
Азербејџан е најголем фаворит според кладилниците. 3.20 коефи.

Германија 3.5

иљадарче прее ставив на Лена, уше 200 денари кредит да гласам.
Според Гугле - Германија е без конкуренција за да победи.
Според мене - Германија има слаба гласачка способност. Ниту една држава нема симпатии кон нив и затоа мислам дека ќе биди тешко за нив. На сите евровизии досега се слабо поддржани во гласањето. Еве ќе ги заборам последнива 15 каде доминира источниот блок. И пред то германците важеја за тотални аутсајдери. Само Никол се појави 82-83 таму и беше сензација како годинава. Ете за некаква среќа на германците песнава им е етен зараза. И покрај то шо не ми се многу омилени годинава стегам палци за Ленка. Ќе видиме колку мина низ Европа го имаат истото ова мислење како мене.

На Азербејџан песната е ужас. По онаа реклама која ја гледав на нет песната ме разочара ко ја слушнав. Од то кавкаското трио исто сум разочаран од Ерменија. Текстот бе... Ако ништо друго барем на Mute можи да се гледаат тие два настапи.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Азербејџан само се дуваат!Се прогласиле за победници уште кога стигнале таму!Најсреќен сум ако не победат.Ми ги подуја изминативе месеци нивните реклами.А песната не ми е ама баш ништо посебна, ниту пак уникална..има подобри од Азербејџанците...

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ако треба да се решава помеѓу Азербејџан и Германија, подобро Германија да победи.

B

BBlisto

Гостин
Добро бе, две години не гледав Евровизија, и сега кога сакам да гледам не можам...:( Инаку мислам дека веќе кажав, Германија - ЛЕНА мој фаворит ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom