хахахахаха абе ние сме за греота,и ние толку да вложиме пак нема да победиме...причината ја кажав многу пати и пак ке ја кажам:Незнаат песна да направат која ке се пласира во финале а камоли да победи.Се едно исто е зурли тапани и флејти...србите си знаат да створат песна затоа и победија,Финска кога победи...никој не им даваше шанс и им се смееја заради изгледот на сцената а сепак колку бегаа од второпласираниот...нешто необично беше па и затоа победија.Поздрав голем до Рибата и му посакувам добредојде во Македонија :smir: Инаку Азербејџан потрошил 3 милиони долари за настапов, го ангажирале кореографот на Бијонсе за Single ladiesа ние со 50 илјади евра сакаме чуда
![]()
![]()
Абе јас мислам дека е до парите. Ова срање, Евровизија, никогаш не ми се допаѓало. Сакам да се вложат парите во Скопски фестивал или да се пренасочат на Макфест. Макфест и Скопски на времето беа во топ 10, а сега Скопкси пропадна, а Макфест откако Ристо Бомбата стана уметнички директор го уништихахахахаха абе ние сме за греота,и ние толку да вложиме пак нема да победиме...причината ја кажав многу пати и пак ке ја кажам:Незнаат песна да направат која ке се пласира во финале а камоли да победи.Се едно исто е зурли тапани и флејти...србите си знаат да створат песна затоа и победија,Финска кога победи...никој не им даваше шанс и им се смееја заради изгледот на сцената а сепак колку бегаа од второпласираниот...нешто необично беше па и затоа победија.
Ајде Германија![]()
Mоже не велам не но запрашај се само:Kaко преку цела година знаат да направат песна која станува хит а за време на евровизија направат глупа песна која ни старите не ја слушат.Абе јас мислам дека е до парите. Ова срање, Евровизија, никогаш не ми се допаѓало. Сакам да се вложат парите во Скопски фестивал или да се пренасочат на Макфест. Макфест и Скопски на времето беа во топ 10, а сега Скопкси пропадна, а Макфест откако Ристо Бомбата стана уметнички директор го уништизначи ние треба да престанема да трошиме пари на глупостиве. Имаме капацитет за добри песни,к пари фалат.
Многу сум среќна што нашиве одбраа да пеат на Македнски!
па овој србинов.погодив ли?Наградно прашање: "Што е тоа сељак и педер во едно"???![]()