Евровизија 2010

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.877
Поени од реакции
10.403
Ниту една песна не вреди, можеби турската е ок ама многу фегети ми изгледаат од бендот. Затоа сум за Deutschland, јебозовна е типката.

H

HITCH

Гостин
Многу ја сакам песнава Fairytale :smir: Искрено се надевам дека ќе има некоја дешавка оти некако осеќам дека ќе си биде тапа ко и секоја година

Поздрав голем до Рибата и му посакувам добредојде во Македонија :smir: Инаку Азербејџан потрошил 3 милиони долари за настапов, го ангажирале кореографот на Бијонсе за Single ladies :vozbud: а ние со 50 илјади евра сакаме чуда :pos: :pos:

Јас ова го гледам на BBC и замислтете Британците си гласале многу пати за себе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: со BBC коментаторов ќе има смеење осеќам

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Дај линк од BBC жити све.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Поздрав голем до Рибата и му посакувам добредојде во Македонија :smir: Инаку Азербејџан потрошил 3 милиони долари за настапов, го ангажирале кореографот на Бијонсе за Single ladies :vozbud: а ние со 50 илјади евра сакаме чуда :pos: :pos:
хахахахаха абе ние сме за греота,и ние толку да вложиме пак нема да победиме...причината ја кажав многу пати и пак ке ја кажам:Незнаат песна да направат која ке се пласира во финале а камоли да победи.Се едно исто е зурли тапани и флејти...србите си знаат да створат песна затоа и победија,Финска кога победи...никој не им даваше шанс и им се смееја заради изгледот на сцената а сепак колку бегаа од второпласираниот...нешто необично беше па и затоа победија.

Ајде Германија :D

H

HITCH

Гостин
хахахахаха абе ние сме за греота,и ние толку да вложиме пак нема да победиме...причината ја кажав многу пати и пак ке ја кажам:Незнаат песна да направат која ке се пласира во финале а камоли да победи.Се едно исто е зурли тапани и флејти...србите си знаат да створат песна затоа и победија,Финска кога победи...никој не им даваше шанс и им се смееја заради изгледот на сцената а сепак колку бегаа од второпласираниот...нешто необично беше па и затоа победија.

Ајде Германија :D
Абе јас мислам дека е до парите. Ова срање, Евровизија, никогаш не ми се допаѓало. Сакам да се вложат парите во Скопски фестивал или да се пренасочат на Макфест. Макфест и Скопски на времето беа во топ 10, а сега Скопкси пропадна, а Макфест откако Ристо Бомбата стана уметнички директор го уништи :toe: значи ние треба да престанема да трошиме пари на глупостиве. Имаме капацитет за добри песни,к пари фалат.

Многу сум среќна што нашиве одбраа да пеат на Македнски!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Фаворитите после ќе ги кажам, да догледам.
Иначе Франција-copy paste Pit Bull-I Know You Want Me

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Добра е песната на Босна...
btw. Го видовте батето шо се качи на сцена на сред песна на Шпанија??? И после слезе и одма го фатија. :pos::pos::pos:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Абе јас мислам дека е до парите. Ова срање, Евровизија, никогаш не ми се допаѓало. Сакам да се вложат парите во Скопски фестивал или да се пренасочат на Макфест. Макфест и Скопски на времето беа во топ 10, а сега Скопкси пропадна, а Макфест откако Ристо Бомбата стана уметнички директор го уништи :toe: значи ние треба да престанема да трошиме пари на глупостиве. Имаме капацитет за добри песни,к пари фалат.

Многу сум среќна што нашиве одбраа да пеат на Македнски!
Mоже не велам не но запрашај се само:Kaко преку цела година знаат да направат песна која станува хит а за време на евровизија направат глупа песна која ни старите не ја слушат.
Подобро Боки нека го пратат барем ке направи нешто...сигурна сум,ако е малку чуден тип на човек и се облекува ко женско да е но...
Вистина е дека трошиме пари на глупости,мислам дека е време да се повлечиме од ова срање и да не се толку брукаме кога би се прашувала јас.

Ајде да видеме Милан што ке направи :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Србија :pos2: :pos2:
Аман бе шо е ова, првпат го слушнав сеа и не можам да престанам да се смеам. :pos2:

P

PewDiePie

Гостин
Наградно прашање: "Што е тоа сељак и педер во едно"??? :icon_lol:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Д'Фиш беше подобар од Београѓанинов ... Треба да преименуваат името од EuroVision у ShitO'Vision ..

Kajgana Shop

На врв Bottom