Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги пропуштив. Како не кажаа? Македонија или она другото?

Одличен настап на нашите,се надевам дека ќе влеземе во финале.

Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово:toe:

А дали не викаа БЈРМ пред да ги нагостиме НАТОвците во 99-та?

Али ај да баталиме полтики и да не забегуваме офтопик...

Сте приметиле дека Малта има само дебели пејачки?

Прв пат слушам! Не ми се верува..., барем јас немам ни 1 слушнато така да не нарекле.

Инаку за евровизијата сигурен сум оти одиме во финале. Ќе биде жално ако не поминеме.
да не нарекоа така тоа е од коа го признавме косово пред тоа не не викаа така за жал таа е вистината жалам шо мешаат музика со политика али такви се лугево

Одличен настап на Мартин и Стефан, се беше во умерена доза, супер им беше движењето на сцената...
само во еден момент како Стефан малку да изгуби глас... ама се испадна ОК

П.С. Аман од оваа пеачката на Малта... претерува со настапите на евровизија...
изгледа само таа е пеачка во Малта

За разлика од тоа на ХРТ2 коментаторот рече: "Сад су наши пријатели из Македоније"

Ми се свиѓаше како испеаја и изреагираја на сцена, се надевам на влез во финале.
Звер е тој коментатор одсекогаш за нас навивал. А мислам дека има неко македонско потекло ако не се лажам.

Презадоволен сум од момците...Ајде финале, доаѓаме:)

Не дека Малта скеогаш има дебели пејачки, туку една им е дебелата , таа настапувано секоја втора година за нив:pos2:
НАПРЕД НЕКСТ ТАЈМ, најдобри стееееееееееееееееееееееееееееееее - нешто што ќе остане

Сте приметиле дека Малта има само дебели пејачки?

Навистина ама и сите ми изгледаат исто дебели округлолице иста шминка чудно е дури ко сите да се сестри бидејќи не праќаат машки :pos2:

Добро бе, кај кур ја најдоа ретардиранава да коментира?

Na koj broj moze da se glasa?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom