Ти ли бе најде да збориш за цивилизираност на народи после оваков коментар пун со исфрустрираност, гнев и сеопшта неисполнетост и животна несреќа.Требаше уште 2 гола да прими Германија онака срамно да испадне да биде Лев најомразен лик после Хитлер , да му ебам тоа прстите пипави.Све ова иде на негова душа да му ебам се пак , у негово време е запишано дека Англија за првпат ја поминала Германија на натпреварување.
Посакувам Англија да стигне до финале и онака многу јако да го прими од Италија/Белгија/Шпанија среде Лондон , да им ја ебам грдата нација што ја имаат , гаден народ , гнаси од луѓе.Да се радуваш на солзи на девојче треба да си мрднат и оболен со мозокот.
Автоматски споено мислење:
Сега уште повеќе му посакувам на Нагелсман да успее во Баерн иако не ми е баш омилен лик. Ама помило ке ми биде да ви се "намочам" на вас тука фудбалските "експерти".У наводници е со причина , никако навредувачки
Тие горе што ги спомена просеци го ставија у шише тој мега тим на ПСЖ и тоа без Левандовски.Сите го знаеме резултатот таму , да не се повторуваме сто пати , знаеш дека потенцирам на играта.
Тука ЕДИНСТВЕН кривец е ЛЕВ и само ЛЕВ.
Зошто ве нема да коментирате пример после утакмица Барса Баерн 2 - 8 , Германија Бразил 7 - 1 или тогаш не ви одговара.
Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.
Во ТОП3 тимови/репрезентации во светот од кога постои фудбалот
Suck it![]()
Пет пати го читам текстов и не верувам што читамТребаше уште 2 гола да прими Германија онака срамно да испадне да биде Лев најомразен лик после Хитлер , да му ебам тоа прстите пипави.Све ова иде на негова душа да му ебам се пак , у негово време е запишано дека Англија за првпат ја поминала Германија на натпреварување.
Посакувам Англија да стигне до финале и онака многу јако да го прими од Италија/Белгија/Шпанија среде Лондон , да им ја ебам грдата нација што ја имаат , гаден народ , гнаси од луѓе.Да се радуваш на солзи на девојче треба да си мрднат и оболен со мозокот.
Автоматски споено мислење:
Сега уште повеќе му посакувам на Нагелсман да успее во Баерн иако не ми е баш омилен лик.Ама помило ке ми биде да ви се "намочам" на вас тука фудбалските "експерти".У наводници е со причина , никако навредувачки
Тие горе што ги спомена просеци го ставија у шише тој мега тим на ПСЖ и тоа без Левандовски.Сите го знаеме резултатот таму , да не се повторуваме сто пати , знаеш дека потенцирам на играта.
Тука ЕДИНСТВЕН кривец е ЛЕВ и само ЛЕВ.
Зошто ве нема да коментирате пример после утакмица Барса Баерн 2 - 8 , Германија Бразил 7 - 1 или тогаш не ви одговара.
Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.
Во ТОП3 тимови/репрезентации во светот од кога постои фудбалот
Suck it![]()
Поради вакви коментари (целиот твој пост) и ликови како Стелт и Миа Сан Миа.Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.
Најјаките фудбали играат у другиве лиги.Гаден народ ама сите сакаат да играат у Премиер Лиџ.
Најјаките фудбали играат у другиве лиги.
Инаку во Премиер лигуе се вртат најмногу пари јбг, ...Кралицата финансира ...
пример..... играат/
Salah, Wajnaldum, Van Dajk, Harry Kane, Mason Mount, Ngolo Kante, Abuameyang, Son, Mane, Lakazet, Aguero, Cavani, Rasford, JAS, Mata, Nemanja Matic, De Bruyne, Sterling, Foden, Fernandinho, Vardy, Riyad Marhez...пример..
Бреј....Oва рафално....Ептен ме изрешети.Salah, Wajnaldum, Van Dajk, Harry Kane, Mason Mount, Ngolo Kante, Abuameyang, Son, Mane, Lakazet, Aguero, Cavani, Rasford, JAS, Mata, Nemanja Matic, De Bruyne, Sterling, Foden, Fernandinho, Vardy, Riyad Marhez...
Eve ti 21 igrach.
Еве ти ти плус. 22 играча... Таман за една пријателска.
1. Christiano RonaldoSalah, Wajnaldum, Van Dajk, Harry Kane, Mason Mount, Ngolo Kante, Abuameyang, Son, Mane, Lakazet, Aguero, Cavani, Rasford, JAS, Mata, Nemanja Matic, De Bruyne, Sterling, Foden, Fernandinho, Vardy, Riyad Marhez...
Eve ti 21 igrach.
Еве ти ти плус. 22 играча... Таман за една пријателска.
Само тие 7 играча ми се свиѓаат.1. Christiano Ronaldo
2. Romelu Lukaku
3. Gianluigi Donnaruma
4. Zlatan Ibrahimovic
5. Ciro Immobile
6. Dusan Vlahovic
7. Stefan de Vrij
8. Lautaro Martinez
9. Hakan Calhanoglu
10. Lorenzo Insigne
11. Paulo Dybala
12. Manuel Locatelli
13. Matthijs de Ligt
14. Wojciech Szczesny
Треба уште?
Овие за твоите се измислени![]()
Извини , пресветиТи ли бе најде да збориш за цивилизираност на народи после оваков коментар пун со исфрустрираност, гнев и сеопшта неисполнетост и животна несреќа.