ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Сигурно Бензема си вика што ми требаше сега ова.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Требаше уште 2 гола да прими Германија онака срамно да испадне да биде Лев најомразен лик после Хитлер , да му ебам тоа прстите пипави.Све ова иде на негова душа да му ебам се пак , у негово време е запишано дека Англија за првпат ја поминала Германија на натпреварување.

Посакувам Англија да стигне до финале и онака многу јако да го прими од Италија/Белгија/Шпанија среде Лондон , да им ја ебам грдата нација што ја имаат , гаден народ , гнаси од луѓе.Да се радуваш на солзи на девојче треба да си мрднат и оболен со мозокот.
Автоматски споено мислење:

Сега уште повеќе му посакувам на Нагелсман да успее во Баерн иако не ми е баш омилен лик. Ама помило ке ми биде да ви се "намочам" на вас тука фудбалските "експерти".У наводници е со причина , никако навредувачки

Тие горе што ги спомена просеци го ставија у шише тој мега тим на ПСЖ и тоа без Левандовски.Сите го знаеме резултатот таму , да не се повторуваме сто пати , знаеш дека потенцирам на играта.
Тука ЕДИНСТВЕН кривец е ЛЕВ и само ЛЕВ.

Зошто ве нема да коментирате пример после утакмица Барса Баерн 2 - 8 , Германија Бразил 7 - 1 или тогаш не ви одговара.

Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.

Во ТОП3 тимови/репрезентации во светот од кога постои фудбалот

Suck it ;)
Ти ли бе најде да збориш за цивилизираност на народи после оваков коментар пун со исфрустрираност, гнев и сеопшта неисполнетост и животна несреќа.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Требаше уште 2 гола да прими Германија онака срамно да испадне да биде Лев најомразен лик после Хитлер , да му ебам тоа прстите пипави.Све ова иде на негова душа да му ебам се пак , у негово време е запишано дека Англија за првпат ја поминала Германија на натпреварување.

Посакувам Англија да стигне до финале и онака многу јако да го прими од Италија/Белгија/Шпанија среде Лондон , да им ја ебам грдата нација што ја имаат , гаден народ , гнаси од луѓе.Да се радуваш на солзи на девојче треба да си мрднат и оболен со мозокот.
Автоматски споено мислење:

Сега уште повеќе му посакувам на Нагелсман да успее во Баерн иако не ми е баш омилен лик.Ама помило ке ми биде да ви се "намочам" на вас тука фудбалските "експерти".У наводници е со причина , никако навредувачки

Тие горе што ги спомена просеци го ставија у шише тој мега тим на ПСЖ и тоа без Левандовски.Сите го знаеме резултатот таму , да не се повторуваме сто пати , знаеш дека потенцирам на играта.
Тука ЕДИНСТВЕН кривец е ЛЕВ и само ЛЕВ.

Зошто ве нема да коментирате пример после утакмица Барса Баерн 2 - 8 , Германија Бразил 7 - 1 или тогаш не ви одговара.

Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.

Во ТОП3 тимови/репрезентации во светот од кога постои фудбалот

Suck it ;)
Пет пати го читам текстов и не верувам што читам :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Поради вакви коментари (целиот твој пост) и ликови како Стелт и Миа Сан Миа.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368

Löw do osvojuvanje na SP mozese da se prifati nekako so ogled na koe nivo bese reprezentacijata pred 2006 i koi lugje ja vodea (so isklucok na Rudi legenda Völler). Ama go promasi momentot da se odkaze i od federacijata lesno im bese da go cuvaat kao ete osvoivme. Nema Germanija zlatna generacija poveke no sepak potencijalot e pogolem od toa sto pokazuvaat. NE veruvam deka Flick ke ja opraj i mislam po Flick Kuntz ke prezeme koj osvoi so U21 na Germanija neocekuvano EP 2021.

Attachments

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.068
Енглезите спрема народи кои ништо не им згрешиле се гадни, камоли против нацијата што не им фрли бомби само уште на Stonehenge. Јебига самобендисани копилиња се, али ова беа и повеќе од очекувани реакции уште кога се дозна дека ќе се игра во Англија.

Мило ми е шо отпаднаа германците ич не ги сакав на ова европско, али тој шо го правел распоредот нека се ебе у гз. Еден куп клучни утакмици се одиграа во земја на еден од противникот, ова сношти беше како Ливерпул да игра со 4 коп трибини. Не е фер.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Гаден народ ама сите сакаат да играат у Премиер Лиџ.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.241
Гаден народ ама сите сакаат да играат у Премиер Лиџ.
Најјаките фудбали играат у другиве лиги.
Инаку во Премиер лигуе се вртат најмногу пари јбг, ...Кралицата финансира ...

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Најјаките фудбали играат у другиве лиги.
Инаку во Премиер лигуе се вртат најмногу пари јбг, ...Кралицата финансира ...

Најјаките фудбалери играат/играле во Премиер Лиџ задњиве 6-7-8 години.

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Salah, Wajnaldum, Van Dajk, Harry Kane, Mason Mount, Ngolo Kante, Abuameyang, Son, Mane, Lakazet, Aguero, Cavani, Rasford, JAS, Mata, Nemanja Matic, De Bruyne, Sterling, Foden, Fernandinho, Vardy, Riyad Marhez...

Eve ti 21 igrach.
Еве ти ти плус. 22 играча... Таман за една пријателска.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.241
Salah, Wajnaldum, Van Dajk, Harry Kane, Mason Mount, Ngolo Kante, Abuameyang, Son, Mane, Lakazet, Aguero, Cavani, Rasford, JAS, Mata, Nemanja Matic, De Bruyne, Sterling, Foden, Fernandinho, Vardy, Riyad Marhez...

Eve ti 21 igrach.
Бреј....Oва рафално....Ептен ме изрешети.
Само Трендо...т.е. Ти...And nothing else matters ...

ПС. Многу ми е криво (и малку право) за португалците што испаднаа....Добри беа како репрезентација...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848

Eve ti 21 igrach.
1. Christiano Ronaldo
2. Romelu Lukaku
3. Gianluigi Donnaruma
4. Zlatan Ibrahimovic
5. Ciro Immobile
6. Dusan Vlahovic
7. Stefan de Vrij
8. Lautaro Martinez
9. Hakan Calhanoglu
10. Lorenzo Insigne
11. Paulo Dybala
12. Manuel Locatelli
13. Matthijs de Ligt
14. Wojciech Szczesny

Треба уште?
Овие за твоите се измислени :pos:

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
1. Christiano Ronaldo
2. Romelu Lukaku

3. Gianluigi Donnaruma
4. Zlatan Ibrahimovic
5. Ciro Immobile

6. Dusan Vlahovic
7. Stefan de Vrij
8. Lautaro Martinez
9. Hakan Calhanoglu
10. Lorenzo Insigne
11. Paulo Dybala
12. Manuel Locatelli

13. Matthijs de Ligt
14. Wojciech Szczesny

Треба уште?
Овие за твоите се измислени :pos:
Само тие 7 играча ми се свиѓаат.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
975
Поени од реакции
1.502
Ти ли бе најде да збориш за цивилизираност на народи после оваков коментар пун со исфрустрираност, гнев и сеопшта неисполнетост и животна несреќа.
Извини , пресвети

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom