Се согласувам, ептен има незналци на фудбалската игра.Жими све тука никој нема појма што збори
Океј, направи асистенција и клучен е.. xD Да видиме ајде, дај боже да изигра утакмица на ЕУРОто, нема да ми смета да ми се измоча на глава за коментаритеПретпоставувам сега гледаш, клучен е за таа десна страна.
Па веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.Океј, направи асистенција и клучен е.. xD Да видиме ајде, дај боже да изигра утакмица на ЕУРОто, нема да ми смета да ми се измоча на глава за коментарите
I Arsenal ima igrac na ova 1/2 finaleA be Saka, oti zaradi tebe mora da se raduvam za Anglija.
Vo pravo vreme dojde poluvremeto za dancite, da zberat dusa malce
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Абе убаво си бевме 99 и кусур % пред да пишешЖими све тука никој нема појма што збори
Досега мислам дека немаше грешка у составот, колку и да плачеа сите. Тактиката и замените функционираа. Ама мислам дека баш у овој натпревар мораше да иде со Грилиш место Маунт.Aма убав гол од слободен даде овој од Данска. Коментаториве кажаа дека е всушност прв гол од слободен на првенството.
Инаку, се надевам дека наскоро ке влезе Грилиш на местото на Маунт. Не е ни на 50% од она што го играше во Челси.
Објективно субјективно, субјективно објективно,субјективноПа веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.
Не знам како можеш да кажеш дека европсково било преголем настан за Сака, играч кој веќе еднаш беше одбран за играч на натпреварот и сега направи асистенција во 1/2 финале на европско првенство.
Кој друг на негова позиција има поголемо искуство на европско или светско првенство со што би заслужил да игра пред него?
Му требаше тоа што викаш а и Хендо колку издржи издржи, вака нема контрола.Досега мислам дека немаше грешка у составот, колку и да плачеа сите. Тактиката и замените функционираа. Ама мислам дека баш у овој натпревар мораше да иде со Грилиш место Маунт.
МОТМ имаат земено 5 Англиски играчи од кои не е Сака еден од нив.Па веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.
Не знам како можеш да кажеш дека европсково било преголем настан за Сака, играч кој веќе еднаш беше одбран за играч на натпреварот и сега направи асистенција во 1/2 финале на европско првенство.
Кој друг на негова позиција има поголемо искуство на европско или светско првенство со што би заслужил да игра пред него?
Секако дека ми се измоча со асистенција. Беше избран за играч на меч кој немаше никакво значење, а искрено не го ни гледав.Па веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.
И тоа што викаш, ова изгледа не е Сака, брат му е тако звани Квака.МОТМ имаат земено 5 Англиски играчи од кои не е Сака еден од нив.
Не е работа дали ќе игра или не на клупата имаат подобри играчи од Сака секако само Стерлинг да го стават десно каде игра Сака Грилиш секако многу подобро ќе игра на лева страна.
Па не ти се измоча само со асистенцијата, општо со карактерот и начинот на кој го игра првенствово, зашто муабетот почна од твојата изјава дека ова било преголемо натпреварување за него, а дечкото ви ниту еден момент не даде до знаење дека ова е нешто преголемо за него.Секако дека ми се измоча со асистенција. Беше избран за играч на меч кој немаше никакво значење, а искрено не го ни гледав.
Било кој играч на Англија има повеќе играчко искуство од него. И што е субјективното тука уствари? Јас сум за Англија денеска, сеедно ми е во кој клуб играл играчот. Небитно, да не ја тупиме.