ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Сака игра одлично. Не сфаќам зашо толкав хејт.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Претпоставувам сега гледаш, клучен е за таа десна страна.
Океј, направи асистенција и клучен е.. xD Да видиме ајде, дај боже да изигра утакмица на ЕУРОто, нема да ми смета да ми се измоча на глава за коментарите :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
A be Saka, oti zaradi tebe mora da se raduvam za Anglija.

Vo pravo vreme dojde poluvremeto za dancite, da zberat dusa malce

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Океј, направи асистенција и клучен е.. xD Да видиме ајде, дај боже да изигра утакмица на ЕУРОто, нема да ми смета да ми се измоча на глава за коментарите :D
Па веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.
Не знам како можеш да кажеш дека европсково било преголем настан за Сака, играч кој веќе еднаш беше одбран за играч на натпреварот и сега направи асистенција во 1/2 финале на европско првенство.
Кој друг на негова позиција има поголемо искуство на европско или светско првенство со што би заслужил да игра пред него?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.798
Поени од реакции
67.138
Aма убав гол од слободен даде овој од Данска. Коментаториве кажаа дека е всушност прв гол од слободен на првенството.

Инаку, се надевам дека наскоро ке влезе Грилиш на местото на Маунт. Не е ни на 50% од она што го играше во Челси.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Aма убав гол од слободен даде овој од Данска. Коментаториве кажаа дека е всушност прв гол од слободен на првенството.

Инаку, се надевам дека наскоро ке влезе Грилиш на местото на Маунт. Не е ни на 50% од она што го играше во Челси.
Досега мислам дека немаше грешка у составот, колку и да плачеа сите. Тактиката и замените функционираа. Ама мислам дека баш у овој натпревар мораше да иде со Грилиш место Маунт.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.073
Поени од реакции
1.572
Па веќе ти се измоча, али џабе кога не можеш да го согледаш тоа зашто гледаш објективно на работите.
Не знам како можеш да кажеш дека европсково било преголем настан за Сака, играч кој веќе еднаш беше одбран за играч на натпреварот и сега направи асистенција во 1/2 финале на европско првенство.
Кој друг на негова позиција има поголемо искуство на европско или светско првенство со што би заслужил да игра пред него?
Објективно субјективно, субјективно објективно,субјективно :)
Автоматски споено мислење:

Досега мислам дека немаше грешка у составот, колку и да плачеа сите. Тактиката и замените функционираа. Ама мислам дека баш у овој натпревар мораше да иде со Грилиш место Маунт.
Му требаше тоа што викаш а и Хендо колку издржи издржи, вака нема контрола.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.721
Поени од реакции
10.009
МОТМ имаат земено 5 Англиски играчи од кои не е Сака еден од нив.
Не е работа дали ќе игра или не на клупата имаат подобри играчи од Сака секако само Стерлинг да го стават десно каде игра Сака Грилиш секако многу подобро ќе игра на лева страна.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Секако дека ми се измоча со асистенција. :D Беше избран за играч на меч кој немаше никакво значење, а искрено не го ни гледав.

Било кој играч на Англија има повеќе играчко искуство од него. И што е субјективното тука уствари? Јас сум за Англија денеска, сеедно ми е во кој клуб играл играчот. Небитно, да не ја тупиме.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ериксен ќе го дадат у кадар у '63, имам дојава.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Не е работа дали ќе игра или не на клупата имаат подобри играчи од Сака секако само Стерлинг да го стават десно каде игра Сака Грилиш секако многу подобро ќе игра на лева страна.
И тоа што викаш, ова изгледа не е Сака, брат му е тако звани Квака.

Секако дека ми се измоча со асистенција. :D Беше избран за играч на меч кој немаше никакво значење, а искрено не го ни гледав.

Било кој играч на Англија има повеќе играчко искуство од него. И што е субјективното тука уствари? Јас сум за Англија денеска, сеедно ми е во кој клуб играл играчот. Небитно, да не ја тупиме.
Па не ти се измоча само со асистенцијата, општо со карактерот и начинот на кој го игра првенствово, зашто муабетот почна од твојата изјава дека ова било преголемо натпреварување за него, а дечкото ви ниту еден момент не даде до знаење дека ова е нешто преголемо за него.

Не ми релативизирај, ја не ти спомнав за играчко искуство, ја ти зборам за искуство на ЕВРОПСКО или СВЕТСКО натпреварување.
Кој на што е на клупа, на неговата позиција, има повеќе искуство и заслужува да игра пред него?

Објективно друже, а се лутиш дека немало веќе нормална дискусија на форумов, зашто секој си гледа објективно на работите.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
20210707_220232.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom