Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
U globala vekje sme ispadnati, dzabe kalkulirate
Испаднавме, но сеуште сме во игра.Уште една Мрмовача изрека
Ангеловски: Победени сме, но не поразени
А, зошто се водите по бош портали наместо по официјалните правила?
Како, како?Дали имаме шанси да влеземе како едни од најдобрите 4 пласирани доколку по некое чудо, ја победиме Холандија?
Како, како?
Директно во четврт финале ќе влеземе при таков случај.Дали имаме шанси да влеземе како едни од најдобрите 4 пласирани доколку по некое чудо, ја победиме Холандија?
Mene mi se cini deka formacijata od start e zgresena. Prvoto poluvreme na mnogu pati napadot visoko postaven, sredinata vo defanzivna linija (eden kup napadi vaka izvisija). Nekako mnogu nedorazbiranje, so igra bez nikakov koncept za sto e absolutno Mrme kriv. Elmas, Bardhi ne se vidoa na celo evropsko radi izmisljuvanje topla voda od strana na selektorot. Vo vtoroto poluvreme se vide deka sme seriozen potencijal ama prekasno.Чурлинов покажа нешто. Елмас лошо, не знам дали е до него или до тактиката, ми делува како да нема своја позиција, некогаш е напред некогаш акциите почнуваат од него, дали се троши премногу или што е работата... средниот ред што го величеа сите, ништо не игра. Еден куп лесно продадени топки, што изнудени што онака без везе...
Не е ова некоја критика, јас сум реален и јасно ми е дека толку ни е силата, но очекував повеќе од аспект на игра.
Фудбалот денес не трпи ни најмала грешка во поставеност, ние два натпревари по ред почнуваме со Николов на крило, некој Костадинов влегува во игра кога бркаме резултат со Австрија, денес исто наместо висок играч напред влегува Тричковски... не оди така.
прогнозирам 2-место од долу , пред Турција ...Дали имаме шанси да влеземе како едни од најдобрите 4 пласирани доколку по некое чудо, ја победиме Холандија?
зошто не се проба барем еднаш Пандев да влезе во 46минута.... и да се користат максимум замени, па физички сме слаби..Mene mi se cini deka formacijata od start e zgresena. Prvoto poluvreme na mnogu pati napadot visoko postaven, sredinata vo defanzivna linija (eden kup napadi vaka izvisija). Nekako mnogu nedorazbiranje, so igra bez nikakov koncept za sto e absolutno Mrme kriv. Elmas, Bardhi ne se vidoa na celo evropsko radi izmisljuvanje topla voda od strana na selektorot. Vo vtoroto poluvreme se vide deka sme seriozen potencijal ama prekasno.
Треба само Холандија да ја тепаме со 3 гола, а Австрија да ја победи Украина и тоа е тоа.прогнозирам 2-место од долу , пред Турција ...
Автоматски споено мислење:
зошто не се проба барем еднаш Пандев да влезе во 46минута.... и да се користат максимум замени, па физички сме слаби..