Po glupavo amin no isto taka i gejcite vadele parola makeodnija e grcka i skandirale na otvaranketo na prvenstvoto pa nikomu nisto nikoj ne zborna za taa provokacija ili pak da se reagira do uefaАбе воопшто не е чудно да имало.
Али имало или немало, сепак глупава е провокацијата оти Србија не ни учествува на ЕП...
Постов ти е контрадикторен. На европсково кога извадија косовско знаме тоа го окарактеризиравте ко провокација кон србите а не поддршка за албанците. Од друга страна, кога го извадиле нашето знаме во сред Грција, тоа не е провокација кон грците туку поддршка за нас. Ми нема логика...Таа иста група што ти ја нарекуваш кретени (БББ), кога играа против Паок на Максимир беа први што истакнаа наше знаме. Секоја чест за потегот, за разлика од нашиот северен сосед кој вади грчки знамиња на трибини и скандира против нас. Но, не треба да го заборавиме и фактот (потегот) кој го направија Хрватите со вадењето косовско знаме. До негде не ги оправдувам ни Србите ни Хрватите, пошто на нас Македонците никој не ни мисли добро.
Кретени се бе, секаде каде што одат прават проблеми, се напаѓаат со Торцида на натпревари на репрезентација... во Скопје Торцида не стигнаа па овие се млатеа меѓу себе. Една од поидиотските навивачки групи што постојат.Таа иста група што ти ја нарекуваш кретени (БББ), кога играа против Паок на Максимир беа први што истакнаа наше знаме. Секоја чест за потегот, за разлика од нашиот северен сосед кој вади грчки знамиња на трибини и скандира против нас. Но, не треба да го заборавиме и фактот (потегот) кој го направија Хрватите со вадењето косовско знаме. До негде не ги оправдувам ни Србите ни Хрватите, пошто на нас Македонците никој не ни мисли добро.
А потписов... стварно или нешо ќе почне да ми вришти ако отворам?Кретени се бе, секаде каде што одат прават проблеми, се напаѓаат со Торцида на натпревари на репрезентација... во Скопје Торцида не стигнаа па овие се млатеа меѓу себе. Една од поидиотските навивачки групи што постојат.
Инаку поддршка од Хрватите сме добивале многу пати, прв пат беше на утакмица Хајдук - Панатинаикос на Кантрида, пошто Пољуд беше суспендиран, цел стадион скандираше „Македонија, Македонија“. После беше на некое кошаркарско првенство заедно со Словенците, пошто во ист ден играа и Словенија и Хрватска ги имаше во салата, само сум заборавил каде беше поточно. После тоа на Европското во ракомет каде дури и телевизијата нивна во еден момент прекрши правила и пушти снимка на семафорот за да смени судиска одлука во наша корист. Нивните медиуми, најпосетениот нивен портал Index редовно навива за нас: #931
Тоа е од првенството во кошарка пред натпреварот со Шпанија.
Проблеми има само кога нашите репрезентации играат фудбал, ние ги хејтаме, тие после ни ја свират химната, ние ги хејтаме уште повеќе затоа што ни ја свиреле химната и се прајме на три и пол дека не знаеме зошто...
Нема вирус, отвориА потписов... стварно или нешо ќе почне да ми вришти ако отворам?Се дешавало...
А ќе ми извиниш ама меѓу првите завршив работа тамуНема вирус, отвори![]()
Не е завршена работата, обиди се повторно кога ќе си во можностА ќе ми извиниш ама меѓу првите завршив работа таму![]()