Душеци

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.235
да бидам искрен, тие на федери се најдобри у поглед на комфорт. Од дедо ми спалната уште ми стојат. Кога ќе легнеш како на облаци да лежиш, исто така и никаде не беа пропаднати. Али квалитет на место.
Квалитетни не би рекол баш.

Ако си тежок тешко дека нема да пропадне. Можеби и зависи колку често се вртш на спиење.

Пред некој ден го сменив со Дормео. Стариот со федери прво го користеше брат ми па од кога се ожени јас спиев на него со дупка и кога се вртиш се слуша како федерите се поместуваат.

Мојот беше некој итаљански целиот конструкцијата внатре жица федери тежок за вадење, и кога го вадев барав помош уште некој да го извадиме за местење постелина. Овој Дормеово и сам да го дигнам може полесно со една рака.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.931
Поени од реакции
42.650
Квалитетни што да ти кажм.

Ако си тежок тешко дека нема да пропадне. Можеби и зависи колку често се вртш на спиење.

Пред некој ден го сменив со Дормео. Стариот со федери прво го користеше брат ми па од кога се ожени јас спиев на него со дупка и кога се вртиш се слуша како федерите се поместуваат.

Мојот беше некој итаљански целиот конструкцијата внатре жица федери тежок за вадење, и кога го вадев барав помош уште некој да го извадиме за местење постелина. Овој Дормеово и сам да го дигнам може полесно со една рака.
најскапите душеци и сега се на федери. Овие мемори пена се ефтинурија за масите. Легни на премиум душек на федери и спореди, ќе видиш огромна разлика. Ти си имал нешто најефтино, затоа не ти чинел. Ефтините среќа е и некој федер да не ти влезе у бубрег.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.103
Поени од реакции
6.497
Па не е до таа мера скапо ко што беше, ама пак се поскапи од Comodita. Еве со исти димензии, одличен душек. Јас ги имам овој, ама за на брачен кревет, значи двојно поголем.

Прегледај го приврзокот 438765
Ne e nesto posebno Memory od Comodita. Jas go imam veke 3 godini 180x200 ama materijalot pocna da se kuba i da se razvlecuva. Ama sepak za parite sto go kupiv e soliden. Bas sega gledav cenata dosta poskapel ja go kupiv togas na akciska cena 16000 sega gledam 22000, masala.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.235
најскапите душеци и сега се на федери. Овие мемори пена се ефтинурија за масите. Легни на премиум душек на федери и спореди, ќе видиш огромна разлика. Ти си имал нешто најефтино, затоа не ти чинел. Ефтините среќа е и некој федер да не ти влезе у бубрег.
Најскапи премиум ретки случаи се да човек издвои пари за тоа особено во овие времиња со инфлации. Затоа народот оди на колку толку да е удобно а да има цена според тоа колку може да плати.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom