Па сподели некој настан со нас, ако знаеш, јас сум љубител на такви прикаски да не речам:salut:И јас не верувам во духови да ви кажам ама многу ми е страв да не по некој случај стварно има па да ми рипне некој :pos2:
Не, шала настрана ама има некои чудни дешавки на некои луѓе така што не знам што да кажам. Не знам дали ја кажуваат вистината или лажат ама во секој случај страшно е.
A, на шо бил дедо ти? Пошто по селата се наоѓаат доста халуциногени растенија како на пример татули, па може се решил да ги дегустира.jas lichno veruvam mnogu vo duhovi znam mnogu prikazni za duhovi neznam koja tochno da vi ja raskazam.....................
eve edna na eden moj drugar dedo mu vo selo kasno navecher otishol da go zeme konot od pasene i po pat sretnal eden policaec ovoj zastanal so nego da se pozdravi a dedo mu vo toj moment zapalil cigara i policaecov naednash ischeznal
se veruva deka dokoku pri ogan ischezne nekoj deka toa e DUH..........
Има преку 300 најразлични од таков вид, бетер од џунглите во Јужна Америка сме И после контакт со духови, самовили итн...A, на шо бил дедо ти? Пошто по селата се наоѓаат доста халуциногени растенија како на пример татули,