Духови, сеништа (сенки)...

O

Orion.

Гостин
Одговори ми ти на мене : како видов јас жена дома кај мене а нема никој починат ???o_O
Е де, кажи ја целата случка кога веќе си ја начнала. Каде ја виде, кога, како изгледаше, ја праша ли дали сака нешто да се напие?

Член од
20 декември 2011
Мислења
92
Поени од реакции
44
Е де, кажи ја целата случка кога веќе си ја начнала. Каде ја виде, кога, како изгледаше, ја праша ли дали сака нешто да се напие?
Случката ја имаш некаде по страниве раскажана.Побарај ја.Нема да се повторувам.

Член од
9 септември 2013
Мислења
159
Поени од реакции
73
и мене ми се има раскажувано една случка.дедо ми ми кажуваше дека кога била баба ми трудна со вујко ми се сетале со дедо ми заедно приквечер и им се појавиле двајца ќелави луѓе но наместо нозе имале папци како на крава но тоа било знак дека имаш машко дете и било само во католиците тоа вазело бидејќи дедо ми беше католик.:coffee:

Член од
15 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Сакам да ви раскажам една случка што ми се случи ова лето и никако неможам да си ја објаснам.. :sneaky::sneaky::sneaky:
Седевме на една клупа пред полнок со другарките. Јас и уште една другарка ја видовме таа чудна појава,незнан дали е нешто природно или што точно xD Се движеше полека а кога јас и другарка ми почнавме да викаме и да се стискаме заа раце ,,духот" почна да се движи побргу. Изгледаше како некое суштество од облак:confused: ( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.:D:D И сега не сакам да верувам,бидејки нели како што викаат ако веруваш и ке ти се случува,но не можам да си го објаснам ова поинаку..!
Што мислете вие што би можело да биде ако не дух????????????/:cuc:
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 15:31 ---
Сакам да ви раскажам една случка што ми се случи ова лето и никако неможам да си ја објаснам.. :sneaky::sneaky::sneaky:
Седевме на една клупа пред полнок со другарките. Јас и уште една другарка ја видовме таа чудна појава,незнан дали е нешто природно или што точно xD Се движеше полека а кога јас и другарка ми почнавме да викаме и да се стискаме заа раце ,,духот" почна да се движи побргу. Изгледаше како некое суштество од облак:confused: ( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.:D:D И сега не сакам да верувам,бидејки нели како што викаат ако веруваш и ке ти се случува,но не можам да си го објаснам ова поинаку..!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 15:31 ---

Fuck logic.
Ама барем сеобјаснува тоа шо ја немам доживеано паранормално искуство.

п.с. Можда магла било или чад.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Немаше магла,ни чад(беше големо во форма на човек) и некако чудно се движеше,а немаше никаков звук.Беше оддалечено на 10m од нас,каде што седевме ние беше темно а каде што помина духот ли нз што е било имаше светло,што значи не можеше а да не се примети ако гледаш натаму ... :mad: :D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Немаше магла,ни чад(беше големо во форма на човек) и некако чудно се движеше,а немаше никаков звук.Беше оддалечено на 10m од нас,каде што седевме ние беше темно а каде што помина духот ли нз што е било имаше светло,што значи не можеше а да не се примети ако гледаш натаму ... :mad: :D
Дај подобар опис.
Штом било на 10м од вас, гарант сте го виделе добро и викаш поминало на светло.
Дај повеќе детали.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Како што кажав изгледаше како облак,како на филмовите ..
Се движеше споро,како одвај да одеше,но местото каде што се појави беше од едно до друго дрво(т.е. каде што можевме да го видеме), а потоа има спуштено земјиште па има река.Вака нешто изгледаше,не беше целосно дефинирано телото... Ч)

Attachments

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
ич неразбирлив пост. Обично кога некој раскажува вака, треба во мозокот другите да си ја замислат сцената. Се што разбрав од постов е седевме, дојде, се фативме за раце, убрза и чао.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Како што кажав изгледаше како облак,како на филмовите ..
Се движеше споро,како одвај да одеше,но местото каде што се појави беше од едно до друго дрво(т.е. каде што можевме да го видеме), а потоа има спуштено земјиште па има река.Вака нешто изгледаше,не беше целосно дефинирано телото... Ч)

Сфатив уште во првиот пост како виизгледало, ме интересираа повеќе детали. Значи изгледа ко магла, се движи интелигентно, не пушта звук и мистериозно го снемува.

Баш и нема на што да се работи тука :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Можеш да прочираш уште една одпочеток ;)
кажи Како изгледало, од каде прв пат го видовте, звуци некои, светлина, топлина.... подобро сево овада го пишеше у еден пост отколку да те цитираме по сто пати.

дали после ве следеше? дали некои други го виделе?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Мислам дека добро пишав дека сакам да ви раскажам случка што ми се има случено и во овој случај секој може да си има свое мислење за тоа што може да биде. А во таков момент не можеш да размислуваш многу и да дадеш опширен опис за нешто кое се случило во 2-3 секунди ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom