O
Orion.
Гостин
Одговори ми ти на мене : како видов јас жена дома кај мене а нема никој починат ???![]()
Е де, кажи ја целата случка кога веќе си ја начнала. Каде ја виде, кога, како изгледаше, ја праша ли дали сака нешто да се напие?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одговори ми ти на мене : како видов јас жена дома кај мене а нема никој починат ???![]()
Е де, кажи ја целата случка кога веќе си ја начнала. Каде ја виде, кога, како изгледаше, ја праша ли дали сака нешто да се напие?

Srcevo mi zastana LE
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.
И сега не сакам да верувам,бидејки нели како што викаат ако веруваш и ке ти се случува,но не можам да си го објаснам ова поинаку..!

( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.
И сега не сакам да верувам,бидејки нели како што викаат ако веруваш и ке ти се случува,но не можам да си го објаснам ова поинаку..!
Сакам да ви раскажам една случка што ми се случи ова лето и никако неможам да си ја објаснам..
Седевме на една клупа пред полнок со другарките. Јас и уште една другарка ја видовме таа чудна појава,незнан дали е нешто природно или што точно xD Се движеше полека а кога јас и другарка ми почнавме да викаме и да се стискаме заа раце ,,духот" почна да се движи побргу. Изгледаше како некое суштество од облак( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.
Што мислете вие што би можело да биде ако не дух????????????/
--- надополнето: 15 јануари 2014 во 15:31 ---
Сакам да ви раскажам една случка што ми се случи ова лето и никако неможам да си ја објаснам..
Седевме на една клупа пред полнок со другарките. Јас и уште една другарка ја видовме таа чудна појава,незнан дали е нешто природно или што точно xD Се движеше полека а кога јас и другарка ми почнавме да викаме и да се стискаме заа раце ,,духот" почна да се движи побргу. Изгледаше како некое суштество од облак( појавата траеше неколку секунди,помина на светло,а потоа се засени зад едно дрво покрај реката).Таа вечер не можев да заспијам.Значи никогаш порано ке сум верувала во духови и натприродни појави,се до тој ден.
Што мислете вие што би можело да биде ако не дух????????????/![]()

Немаше магла,ни чад(беше големо во форма на човек) и некако чудно се движеше,а немаше никаков звук.Беше оддалечено на 10m од нас,каде што седевме ние беше темно а каде што помина духот ли нз што е било имаше светло,што значи не можеше а да не се примети ако гледаш натаму ...![]()
![]()

Како што кажав изгледаше како облак,како на филмовите ..
Се движеше споро,како одвај да одеше,но местото каде што се појави беше од едно до друго дрво(т.е. каде што можевме да го видеме), а потоа има спуштено земјиште па има река.Вака нешто изгледаше,не беше целосно дефинирано телото... Ч)

кажи Како изгледало, од каде прв пат го видовте, звуци некои, светлина, топлина.... подобро сево овада го пишеше у еден пост отколку да те цитираме по сто пати.Можеш да прочираш уште една одпочеток![]()