види сеа реално хомосексуалче.треба да го познаваш основниот кодекс на нормално однесување и да НЕ НАВРЕДУВАШ никого ако не сакаш тебе да те навредуваат.ама, вам на гејците ви влегува полесно метар во дупето одошто грам во главата, со твоето етикетирање на Македонците како арамии, ти мене лично, а верувам и многумина на овој форум,ме/не навреди и премногу.не мислам твоето испрано мозоче да го реконструирам и насочувам во исправна насока, ама би ти препорачал ПРВО да седнеш, прочиташ и научиш ОД КАДЕ СЕ ДОЈДЕНИ денешните грци во Егејска Македонија, кога се дојдени, колку имот(од протераните Македонци) им е доделен, во колкав број биле застапени еве да речеме, пример, 1920 година тие, а колку Македонците, потоа-зошто се казнувани Македонците ако некој ги слушне како зборуваат на мајчин јазик и така натаму, и така натаму. па потоа да се јавиш овде на рапорт.Како прво не сакам да ме навредиш бидејки неколку пати сум кажал дека мајками е Гркиња, ама таткоми е МАКЕДОНЕЦ, и тоа чисто крвен МАКЕДОНЕЦ, така да не сакам погрешно да ме сфатите дека сум Грк или нешто друго, ама тоа не значи дека ги мразам Грците, јас се обидувам едноставно да сум реален и објективен, значи нема толку да генерализирам сфатете веќе еднаш засекогаш,грците се во поголема сродност со АНТИЧКИТЕ македонци отколку ние,ние сме словени бе луѓе поточно стари словени, многу е смешно што некои македонски историчари тврдат дека ние овде сме доселени 2000 години пред Александар Македонски. Ние сме Словени дојдени во шести век и немаме никаква врска со александровата цивилизација“.
искрено, би сакал да има повеќе како тебе на форумов, со такви одроди како тебе се повеќе и повеќе ние јакнеме !!