Дуел на бендови (оваа недела: Fantomas vs Melvins)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Fantomas vs Melvins :pijani: Прво што ми дојде на памет. Или Zappa vs. Cap. Beefheart, ама овие не се бендови :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.640
Поени од реакции
4.479
Fantomas

Причини?! Ајде само една - Patton!

Иако бев појче за вториот дуел али нека... :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Исто и јас, Фантомас. Мелвинс ми се што знам ниво подолу од Фантомас. Стилот кој што го тераат Фантомас ми е некако појак од тоа што го прават Мелвинс.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Ја би за Мелвинс. Фантомас ептен ми експериментираат некогаш и со тоа ме накурчуваат. Патон несомнено е еден од најквалитетните вокали, али Мелвинс од помал ги слушам и тој тврд звук понекогаш зачинет со стонер и мрсен гранџ ми е посимпатичен. Кобејн учел од истите, дури и кефој бил да им ги носи инструментите :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
^Среќа не побарав Dillinger Escape Plan :D тие сигурно би ти ги гаселе слушалките/звучниците кога би ги слушал.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.640
Поени од реакции
4.479
Знам како да ја надминиме монотонијава во темава...
Па еве да речиме гласачите од бендот кој победил да добивА некаква награда од модераторов (по можност реална, а не на форумов). Од кој било де... ајде од @Erich Zann , шојма врска.

?

:icon_lol:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Знам како да ја надминиме монотонијава во темава...
Па еве да речиме гласачите од бендот кој победил да добивА некаква награда од модераторов (по можност реална, а не на форумов). Од кој било де... ајде од @Erich Zann , шојма врска.

?

:icon_lol:
Me прашуваш шо че биди наградата? Пртпоставувам аудио цеде во кое 80-те минути предвидени за музика ќе бидат пополнети со песна од Адел, ХелоУ, едно 15 пати. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom