Кд би форум бија у девеести, ја би гласаја за Продиџи, устфари и ск би гласаја за њима, ама дечки од бејби с гона темп'a па наамо, некако ми биднасфа урлачко тинејџерско срање. Озбиљно. Иако срање и Продиџи не идеф у исту реченицу.
Ја сам израснаја сс њима, имаше оргинал касету, сс етикету : D Д грејтест хитс
Значи порано сфако парче ги беше, парчиште НА големо, парче торта кое буташ буташ,едеш, никако да се презазитиш од њега, тоес њима. Имало е днови и днови како сам вртеја траке а ниедна да не ми здосади. И ја како и сфи вас имаше гу целу дискографију од овија лудаци, рипаше сам по дома сс запуштену техно хипи фризуру,скандо плетену блузу и бубуљице по фацу : D
Koја трака да се одели, а да не се запостави друга, ја мислу ctrl+A ситуација.
Мајндфилдс и Нарајана су ми некако Монт Еверест и Mон Блан
А
Climbatize ме е некако најпотценета трака, ретко кој гу знае и ретко кој мисли дека е јако парче рамо до рамо сс Брејт,Смејк ма бич ап и фаристата : D
Дизел павр има најјак рап бит у сфет, најјако римување и курчење у траку, Еминем и остали срања кур да пушиф!
Што се однаса до браќа хемичари, имаф добри траке али никако да се споредуеф сс злато што га напраи Продиџи. Oни имаф шаренолик дијапазон на разноврсни траке, од трипи елезди битови, до Орбитал имитацие,па и Андерворлд ритмови у стилу појање vs техно/лајт драменбејс возење.
Мене најјака трака од њима ми е онај сплит трака сс певача од The Verve
или у преводу
Тhe Test
Други поинтересни стфари су ми
Тhe Salmon Dance Истрипано дете халуцинира димен лосос у аквариум : D
Star Guitar Најискулирано тракиче од њима, ептен мераклиско
Али браќа ептен се иссељачива сс траку Галванајз, значи ептен.Мене ми е најглупа трака евр, мислу да се пријаву у најноф кајгано евровизиски контест на Рикита,за најглупу песну направену у овуј 10 миљардиску епоху што се вика Планет 'Рт и мининг оф лајф.
Трака е голф тројка,набилдан шќипоња сс ланци катанци и бела чарапа.
Ако мислиш дека Галванајз е добра трака, умри си, стисни си М како у кантер страјк, штракни си ескејп, затфори ги врата од надвор, одлогирај се од живот,извади си сам кредит за да си купиш мермер за погребну плочу.Бог да те прости сс кур да те нагости!
Ти немаш смислу за живот, а не па за музику : D