Дуел на бендови (оваа недела: Fantomas vs Melvins)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Fantomas vs Melvins :pijani: Прво што ми дојде на памет. Или Zappa vs. Cap. Beefheart, ама овие не се бендови :D

Fantomas vs Melvins :pijani: Прво што ми дојде на памет. Или Zappa vs. Cap. Beefheart, ама овие не се бендови :D

Fantomas vs Melvins по предлог на squirrel.

1383_photo.jpg

vs

Melvins.jpg

Исто и јас, Фантомас. Мелвинс ми се што знам ниво подолу од Фантомас. Стилот кој што го тераат Фантомас ми е некако појак од тоа што го прават Мелвинс.

Ја би за Мелвинс. Фантомас ептен ми експериментираат некогаш и со тоа ме накурчуваат. Патон несомнено е еден од најквалитетните вокали, али Мелвинс од помал ги слушам и тој тврд звук понекогаш зачинет со стонер и мрсен гранџ ми е посимпатичен. Кобејн учел од истите, дури и кефој бил да им ги носи инструментите :D

^Среќа не побарав Dillinger Escape Plan :D тие сигурно би ти ги гаселе слушалките/звучниците кога би ги слушал.

^Среќа не побарав Dillinger Escape Plan :D тие сигурно би ти ги гаселе слушалките/звучниците кога би ги слушал.
Глеш дека нема фајде од темава :D Eве сменивме.

Знам како да ја надминиме монотонијава во темава...
Па еве да речиме гласачите од бендот кој победил да добивА некаква награда од модераторов (по можност реална, а не на форумов). Од кој било де... ајде од @Erich Zann , шојма врска.

?

:icon_lol:

Знам како да ја надминиме монотонијава во темава...
Па еве да речиме гласачите од бендот кој победил да добивА некаква награда од модераторов (по можност реална, а не на форумов). Од кој било де... ајде од @Erich Zann , шојма врска.

?

:icon_lol:
Me прашуваш шо че биди наградата? Пртпоставувам аудио цеде во кое 80-те минути предвидени за музика ќе бидат пополнети со песна од Адел, ХелоУ, едно 15 пати. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom