- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.629
- Поени од реакции
- 42.166
За мене Мизар се многу пред Анастасија. А дуелот не е баш најдобро поставен. Мизар е сепак рок бенд, Анастасија не е. Мизар со Архангел ќе беше многу поприроден дуел. Јас не ги сакам Анастасија заради Горанче со кавалче и неговата христијанизација. Човекот кој имаше една идеологија од времето на Падот на Византија, ја промени истата за 180 степени.Какви бендој ви наместив вие ни А да речите.............
Поминаа Аранџеле со Мизар, така барем ме држи меморијава, зато сега ротирав со АнастасијаЗа мене Мизар се многу пред Анастасија. А дуелот не е баш најдобро поставен. Мизар е сепак рок бенд, Анастасија не е. Мизар со Архангел ќе беше многу поприроден дуел. Јас не ги сакам Анастасија заради Горанче со кавалче и неговата христијанизација. Човекот кој имаше една идеологија од времето на Падот на Византија, ја промени истата за 180 степени.
Инаку, мислам дека првиот албум на Мизар е најважното парче музика кое било кога излегло од Македонија.
ОК, не ја пратам темава баш активно. Кој победи тогаш, Мизар или Архангел?Поминаа Аранџеле со Мизар, така барем ме држи меморијава, зато сега ротирав со Анастасија
Aрхангел чинам со еден глас разлика.Сакав овој пат да ги ставам и Телонаука во игра со Мизар, ама од друга страна ко да се далеку понепознати од Анастасија, па ај реков попознато со попознато нека одатОК, не ја пратам темава баш активно. Кој победи тогаш, Мизар или Архангел?
Јас не верувам дека на цел форум има повеќе од 5 души кои слушнале за Телонаука совршена.Aрхангел чинам со еден глас разлика.Сакав овој пат да ги ставам и Телонаука во игра со Мизар, ама од друга страна ко да се далеку понепознати од Анастасија, па ај реков попознато со попознато нека одат
Tука сум почнал некоја тема со нив, ама се откажав, слаб фидбек, шо демотивира.Јас не верувам дека на цел форум има повеќе од 5 души кои слушнале за Телонаука совршена.
Супер е темата, не сум ја видел.Tука сум почнал некоја тема со нив, ама се откажав, слаб фидбек, шо демотивира.