сега и да се посере врз македонското знаме јас па ке сакам да биде селкеторСо ваква изјава не ни заслужува да биде тренер на Македонија
А? Абе вие нормални сте, ај да го чекаме секој што се враќа од Европа или Америка.Марин помеѓу наковалната на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја одбра Македонија .
Би сакал и Калиопи да ја пречекаме достојно.Ова се наши,на сите нас амбасадори кој се најдоброто од Македонија.
незнам дали си озбилен или се заебаваш. Ако си озбиленМарин помеѓу наковалната на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја одбра Македонија .
Би сакал и Калиопи да ја пречекаме достојно.Ова се наши,на сите нас амбасадори кој се најдоброто од Македонија.
Јас носев македонска маица со сонцето со 16 кратното сонце каде што пишуваше македонија и тоа сред Њујорк, барам достоен пречек не барам 100 000 на плоштад 10 000 доволно ке е, и ако може и една државна пензија додека сум млад да не се замарам да работам па ако треба и грци ке тепам во америка кај што стигнам мислам не е проблем мислам проблем е ако нема пензија ама ако има нема да е проблем а и братучед ми ке се врака он од канада и жестоко се расправаше со грците а и истепа и еден грк е за него едно 20 000 на плоштад да има доволно ке и за него две пензии. Македонијо припреми бините догаме!Марин помеѓу наковалната на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја одбра Македонија .