Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ne veruvam vo drugarstvo megu dva sprotivni pola bidejki koga togas ke izbie nesto ,vo najmala raka zaljubuvanje

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
неможам јас лично да имам другарка и да ја споредам со сеста ми
каква и да е ако добра личност ќе ме привлече макар и да не е толку убава а ако е убава па да не правиме муабет
досега сум имал 2 многу добри другарки - едната беше девојкла на мојоит најверен другар ама отсекогаш ми се свигала а другата прво ми стегна корпа па станавме добри другари

Член од
8 септември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
8
Пријателство меѓу машко и женско може да има само ако претходно имало 'нешто' меѓу нив .Така да другарска љубов тешкооооооооооо:nenene:

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Се разбира дека сите меѓу се бе не се привлекуваме на сексуално ниво...

G

Giggles

Гостин
јас верувам во другарство помеѓу машко и женско....од причина што имам другар со кој се знам долго време и кој е секогаш тука за мене,секогаш можам да му се исповедам, си ги кажуваме проблемите и меѓусебно си помагаме...Си го сакам како братче :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
i mozes li da garantiras deka vo idnina toa prijatelstvo nema da prerasne vo ljubov?

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
IMAAAAA !
imam eden drugar star...mnogu si go sakam i si go smetam ko brat i sve mu kazvam, nema vrska deka sakam neso pojke so nego ili toj so mene!:nenene:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
interesna rabota,najcesto zenskite se tie koi tvrdat ddeka postoi drugarska ljubov pomegu masko i zensko,i recisi sekogas ne uspeva bas poradi niv.a se zapocnuva koga ke pocnat da ljubomorat na srekata na nivniot drugar so nekoja devojka.a veruvav i jas nekogas vo takva ljubov,ama kako i kaj mnogu drugi slucaevi taka i kaj mene prethodno kazanoto mi go smeni mislenjeto.

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
единствената вистинско другарство е кога едниот се надева на факање и љубов
иначе тешко ......

имам доста женски другарки

тие шо не ги свигам многу ми се другарки

тие шо ги свигам им сум најбољи другар со надеж за мување и така натака............

иста приказна и со другарите мои .......

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Никогаш не ќе има вистинска другарска љубов меѓу машко и женско :toe:

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
normalno deka ima samo rabotata e vo toa dali nekoj daka da ima drugar od sprotivniot pol!!! ja imam mnooogu prijatelki sto si gi postuvam kako sestri i na koi im imam se kazuvano i tie bile sekogas da me islusaat i dam i dadat nekoj sovet(se razbira i obratno) sto retko kaj mozes da najdes vistinski drugar na kogo mozes da se iskazes za se sto te maci vo zivotot:nesum: ali ako site zenski gi gledas od eden aspekt(da imas nes so nea) i ne go prifatis faktot deka moze da se ima drugar od sprotivniot pol togas se e dzabe i tie nikogas nema da imaat takvo drugarstvo sto e stvarno steta:toe::tapp:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
ohh...jas imav i se uste imam drugarka so se sakame very much...ama prati so se slu4i pred nekolku vreme nejziinta naj dobra drugarka mi kazuva na mene oti me skala i jas i vikam oti znam oti me saka (ama ne mislaah oti me skaka povke od drugar) paa ne znajaah so da pravam...mi bese ne zgodno paa...ne sakaah da go izgubam tava prijatelstvo oti znam ako se fatis so nekoja kako i da e koga i da e ke raskinate i nema da bide kako sto e bilo...i nekoe vreme ja ignorirav mislam ne se gledav tolku so nea i ona poleka pocna da si gi sreduva mislite i sega pak se imame kak na pocetok .... A samo da znaete deka ako si masko i imas drugarka moze mnogu da te ispolni nekogas duri poveke od drugar i zenska mislam deka e isto i za devojkite :wink: !!!

Od moe iskustvo (se znam so nea 4 godini mos i poveke a mi stoe kak da ga poznavam cel zivot )

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Мислам дека има Другарство ама се по РЕТКО !!:toe::toe:..

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
A da ti kaze drugarkata deka saka da ima seks so tebe dali ke pomislish na drugarstvoto ili na seksot?Site znaat deka kaj mazite samo ednata glava raboti,za dvete nema dovolno krv :vozbud:

Член од
15 септември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Mnogu cesta tema na razgovor pa otprilika jasno e dali ima ili ne ama sepak da ne ja izostavime i tuka ... :)
Znaci dali imate drugar-ka, lice od sprotivniot pol prema kogo osekate ama bas cista drugarska ljubov i zasto ne? Ups pardon, mislev ako imate kolku se takvi :wink:
toa e mnogu tesko ali mozno e:vozbud:
site drugarski sto gi imam ne me privlekuvaat i zatoa mi se seuste drugarki
mislam deka ako ima privlecnost od bilo koja strana drugarstvoto tesko uspeva

Kajgana Shop

На врв Bottom