Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Реално според мене ќе си кажам се разбира во мое име и во име на поголем број од моите машки пријатели. Пријателство со жени има само ако уопште не ни се свиѓа девојката ама тоа ептен треба да е утепана да ти е гад и да помислиш на секс со неа- во таков случај се разбира друарството е искрено а се друго е се разбира површно.А ова девоките го знаат многу добро. А па сум слушнал од повеќе девојки дека им е многу подобро во машко друштво, хаха тоа е така затоа што сите и лижат гз и се фини со неа во надеж дека ќе падне нешто, а не дека стварно им е подобро со машко друштво иако машките каде каде знаат повеќе да се забавуваат.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
lele u picku mater ste u pravo. Nema leb, ali pa ona sovet moze da ti dae ko nikoj drug (koa ke viis poubavo).

Ja licno da si kazam neam gz, so da praam :) Neznam dali ke mi se isplati ?!?!?!?! Sekad si go postavuvam ona, shto ako te odbie ? Rabotite otposle ke se smenat....sepak neznam

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
Hellboy напиша:
PA znam deka bile 74 posto so moj oci go vidov toa a jas bev staven so srce i ja prasav sto i znaci toa i ona mi go kaza ova DEKA E ZAVRSENO ALI NE E DOVRESENO na ova ama bas ic neznam sto i znaci dali neso saka da poravi so mene ne e spremna ili svarno neznam sto i znaci ako nekoj go razbere ova neka mi kaze....
Dete osvesti se!
Zarem ima devojka koja na hartija pishuva kolku dechkovci odbila????
Kakov li splet od karakterni osobini e toa? Jes da i jas imav nekogash 16 godini ama potegov e krajno bezcelen i neobjasniv! Bog da cuva...:lud:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Имам повеќе другари. Но не ми се премногу блиски, или што би се рекло ко гз и гаќи да сме. Зависно од тоа со кој сум поминувала повеќе време, тој почнувал да ми се свиѓа. Но никогаш не сум дошла до тој степен за да го засакам, поради тоа што никогаш не сум имала она што се вика правилен и најдобар другар.

Значи поенатава ми беше дека постои другарска љубов меѓу машко и женско. Но со текот на времето ако стануваат се поблиски се раѓа и една привлечност меѓу нив, што може да прерасне во нешто поголемо.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
burn84 напиша:
Реално според мене ќе си кажам се разбира во мое име и во име на поголем број од моите машки пријатели. Пријателство со жени има само ако уопште не ни се свиѓа девојката ама тоа ептен треба да е утепана да ти е гад и да помислиш на секс со неа- во таков случај се разбира друарството е искрено а се друго е се разбира површно.А ова девоките го знаат многу добро. А па сум слушнал од повеќе девојки дека им е многу подобро во машко друштво, хаха тоа е така затоа што сите и лижат гз и се фини со неа во надеж дека ќе падне нешто, а не дека стварно им е подобро со машко друштво иако машките каде каде знаат повеќе да се забавуваат.
Е со ова ги навреди сите девојки што во својот пост рекоа дека постои пријателство меѓу машко и женско... И јас спаѓам во тие! :sakas_ust:kickbox:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
не одрекнувам дека во некои моменти сум се преиспитувала за моите чувства кон мојот другар (зборвам за еден зш еден ми е поблизок), а ми кажале дека било така и кај него , ама сепак све останало на другарство, не дај боже нешто друго.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
go smeniv mislenjeto.ne postoi drugarska ljubov megu masko i zensko,ili pak e epten retka taa..dokolku postoi!!Dokaz za toa mi e toa sto eden drugar moj t.e.jas go racunam za drugar ,mislev deka i toj mene ..ama toj ispadna deka "nesakajki" me zasakal kako pojke od drugarka

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
MoNa` напиша:
go smeniv mislenjeto.ne postoi drugarska ljubov megu masko i zensko,ili pak e epten retka taa..dokolku postoi!!Dokaz za toa mi e toa sto eden drugar moj t.e.jas go racunam za drugar ,mislev deka i toj mene ..ama toj ispadna deka "nesakajki" me zasakal kako pojke od drugarka
Истото и на мене ми се случи,и тоа со другар кој што го сакав како брат,бевме постојано заедно уште од мали и на крај што...типот ме сакал повеќе од другарка!Ми беше многу тешко и глупо,незнаев во кога да ја барам вината,тој ден изгубив и другар и брат,пак се дружиме али не е исто како порано!
Затоа мојот одговор на оваа тема беше негативен!
Постои другарство али онака површно да речам..добри другари не најдобри!:nesum:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Iris напиша:
Dete osvesti se!
Zarem ima devojka koja na hartija pishuva kolku dechkovci odbila????
Kakov li splet od karakterni osobini e toa? Jes da i jas imav nekogash 16 godini ama potegov e krajno bezcelen i neobjasniv! Bog da cuva...:lud:
Нови времиња, јас верувам во тоа.
Сепак, Хелбој да се јави да каже што се случило откако и рипнал...

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
viktorgg напиша:
Нови времиња, јас верувам во тоа.
Сепак, Хелбој да се јави да каже што се случило откако и рипнал...
Vo shto toa veruvash?
Pleskanje megju drugar i drugarka ili ona shto jas go komentirav?
Poshto jas go komentirav potegot "zapishuvanje vo tetratka na dechkovci koi gi odbila"???????????

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Iris напиша:
Vo shto toa veruvash?
Pleskanje megju drugar i drugarka ili ona shto jas go komentirav?
Poshto jas go komentirav potegot "zapishuvanje vo tetratka na dechkovci koi gi odbila"???????????
Да да, верувам во потегот запишување во тетратка... А за плескањето меѓу другар и другарка... ќе останам резервиран сега за сега. :)

Член од
5 јули 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Uste nisto ne sum napravil jas sum vo london a ona e vo oh pa taka da ke se vidime naskoro.Sepak ne mi kazavte so saka da mi kaze so toa
Zavrseno e ali ne e dovrseno...

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Hellboy напиша:
Uste nisto ne sum napravil jas sum vo london a ona e vo oh pa taka da ke se vidime naskoro.Sepak ne mi kazavte so saka da mi kaze so toa
Zavrseno e ali ne e dovrseno...
:lud:

Бај д веј темата е Дали постои другарство помеѓу машко и женско?

Член од
5 јули 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
PA nema... mozese da procitas i vo drugite postovi sto sum kazal

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ти реков, значи дека сака да има нешто со тебе... ама муабетот во моментот е завршен.

Kajgana Shop

На врв Bottom