Не би рекла. Имам таков другар и никогаш нема да помислам да ми биде нешто повеќе од другар. Можеби со тек на времето или машкото или женското ќе сака да има нешто повеќе ама доколку едниот мисли само на другарство и ништо повеќе таквата врска ќе успее само како другарска, а ако дојде до нешто повеќе ќе се расипе и другарството. Ретки се случаи на вистинско другарство меѓу машко и женско ама сепак неможеме да кажеме дека не постојат. :wink:SilentBoB напиша:Не постои такво другарство, на машките секогаш им е во глава да го легнат секое женско што им е пред очи :raz:
:ija: :ija: :ija:cyberlady напиша:Верувам во другарство, но кога некој/a ми нуди да се дружиме, мислам дека сака да ме преврти.
Јас дефинитвно сакам да се протркалам со тебе Сајб, може? А за другаруење, колај работа.cyberlady напиша:Верувам во другарство, но кога некој/a ми нуди да се дружиме, мислам дека сака да ме преврти.
Уф, колку не се согласувам со тебе. Баш може да испадне спротивното. Ако некој „ти нуди” ( како би ти нудел?:raz: ) другарство не значи дека сака да те преврти. Може си му мила и драга и сака да се дружите. Не знаеш што мисли и што наумил со тоа што ти нуди другарство нели?cyberlady напиша:Верувам во другарство, но кога некој/a ми нуди да се дружиме, мислам дека сака да ме преврти.