Дрога ( Наркотични дроги )

B

Black Guard

Гостин
Liquid E (GHB) може кај нас да се најде ?
По што цена би била , евентуално? :)
ГХБ е силувачка дрога,она Е е кратенка за екстази но нема хемиска сличност со МДМА,сдупстанцата влијае на допаминот,првобитно ствара еуфорија а потоа..со малку алкохол имаме тотално губење на меморија и контрола.

Ако веќе сакаш нешто екстра пробај кетамин,анестетик го имаат ветеринарите и ако е твој човек може ќе пушти(ако во меѓувреме не го ставиле под конѕтрола),друга опција ти е PCP,а ако бараш право задоволство,без никаков даун,само еуфорија,расположение тогаш изборот е морфиум ампула од 20мг-НЕ ПОВЕЌЕ,оти ништо од филингот,истото важи и за кетаминот и за ПСП.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
ГХБ е силувачка дрога,она Е е кратенка за екстази но нема хемиска сличност со МДМА,сдупстанцата влијае на допаминот,првобитно ствара еуфорија а потоа..со малку алкохол имаме тотално губење на меморија и контрола.

Ако веќе сакаш нешто екстра пробај кетамин,анестетик го имаат ветеринарите и ако е твој човек може ќе пушти(ако во меѓувреме не го ставиле под конѕтрола),друга опција ти е PCP,а ако бараш право задоволство,без никаков даун,само еуфорија,расположение тогаш изборот е морфиум ампула од 20мг-НЕ ПОВЕЌЕ,оти ништо од филингот,истото важи и за кетаминот и за ПСП.
Не знам дали некогаш си примил морфиум, ама предизвикува сѐ освен еуфорија и добро расположение (n)

M

Muranyi

Гостин

Валкир,од каде волкави познавања за дрогата?Фармацевт си или?Сериозен сум.
--- надополнето: 10 август 2012 во 15:29 ---
Знае ли некој дали плунката го разлозува ТХЦ-то во урина? На кој принцип нашата полиција прави ТХЦ тест, и доколку плунката е реагент дали е доволна за тестот да биди неативен.
Мит.Јас порано,кога бев корисник,плукнав и пак ми детектираа.Не верувај на наркомански фори:D
--- надополнето: 10 август 2012 во 15:31 ---
Ве читам и ви се чудам...имам и јас блиска личност која конзумира мара,и она е со истите муабети,као,не се станува зависник,не е штетно,во медицината се употребува and all that shit..сите тие истражувања,најчесто се правени во Америка или некоја друга земја,сигурно не во нашава...дали стварно мислите дека истиот производ е тука и таму ? која е цената на марата бе,200-300 денари ?

не дека хејтам,кој што сака нека си прави,ама тоа не сфаќам,дали стварно тоа го мислите...и нека ме поправи некој за цената,и нека ми каже за остали,како иде со цена ? чисто информативно ме интересира :D
Марата итекако ствара зависност.Мака ми е да се докажувам со луѓе кои не го признаваат тоа.Зборам од искуство,многу многу тешко се одвикнува од марихуана,поготово ако си редовен(секојдневен)конзумент.
--- надополнето: 10 август 2012 во 15:33 ---
Кога ќе стигне ДМТ во Македонија,ве молам да ме известите по ПП:DСе очекува ли скоро?
--- надополнето: 10 август 2012 во 15:35 ---
Може да посмета на тест за дрога купен од аптека, со -72 часа точност. Е сеа МВР ги праќа во лабараторија (Скопје) каде се прават анализи кои покажуваат и до -29 дена.

Нормално, битни се количината и јачината на дрогата.. Но проблем е што МВР тестот се базира на токсиколошка обработка, а "остатоците" при конзумирање на ТХЦ се губат многу покасно од самото ТХЦ. :)

Ако си позитивен, следи прекршочна пријава, односно парична казна во која се состојат и трошоците за тестот.
Има тест,со земање на влакно.Се детектира и до 1 година од последна конзумација,но мислам дека тука во Македонија уште нема таков тест.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Марата итекако ствара зависност.Мака ми е да се докажувам со луѓе кои не го признаваат тоа.Зборам од искуство,многу многу тешко се одвикнува од марихуана,поготово ако си редовен(секојдневен)конзумент.
Како ти се манифестираше зависноста од марихуана што точно?

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394

GHB е најчесто користена како дрога за секс, сеуште работи чиста свест на другата особа, може да те одбие.
Кетаминот и морфиумот, неможеш да функционираш доволно добро за да правиш било што продуктивно,ипак за ако си сам дома се одлични.
PCP-то ми е многу нестабилно, може во секој момент паранојата да те фати.

Ме заинтересира кај нас за да најдам GHB или евентуално DXM поголема количина дали би можело да се најде ?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Екстази зависи од многу фактори брат,секогаш е различно,некогаш е 350 некогаш 400 некогаш 600 некогаш 700 значи зависи од квалитетот и од доста други фактори значи не мора да зависи само од квалитетот.
Хероин како што знам е 300 денари али не сум сигурен колкaва количина има...
Бело ти е грам 50 евра...
ЛСД 1000-ка
Амфетамин еден грам-1000-ка
ДМТ нема кај нас али ако најдеш навероатно ке биде 100 евра.
И така ете ти деловен ценовник :D
Хероин 300 ? нели тој е еден од појаките ?:D

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Да, ама после 1 месец конзумирање, десет 300ки ти се малце.. А и тоа појак е дискутабилно... зависи од квалитетот и чистотата.
по ова,највише се исплати екстази и бело...мара да,сите ја дуваат,ама зимаат за 300 денари и 10 души дуваат...ебати бизнисот..:D

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Најѓубре нешто што може да се употребува е хероин. Кога се збори за зависност по тезевизиите секогаш се мисли за оваа зависност. Дури и центрите за одвикнување и лекарствата се за хероински зависници.

B

Black Guard

Гостин
Не знам дали некогаш си примил морфиум, ама предизвикува сѐ освен еуфорија и добро расположение (n)

Не тоа се вика Хероин и метадон,јас зборам за произведен Morphini hydrochloridi Од АД алкалоид има ампули послаби со 4 мг и појаките се како што кажа кажав 20мг значи не зборам за катран(опиум,нит сум пробал катран,нит хероин,јас зборам за производ тестиран,јласиран по одредени дфрабдард,станува збор за кутија со 10 ампули од 29мг.

Инаку метадонот на пример е далеку појак и попотентен од хероинот(посебно повисоки дози) и ова стручно лице ми го има кажано,имено метадонот останува минимум20 часа во организмот а морфинот достигнува оик(ако е орална ампулатаб вза бекои 2 часа а ако е ИВ тогаш дејството е инстантно,сепак не е препорачлива примена на морфин,алтернатив ти мислиш дека даунерите вѕквално се сите исти стониралки,но не е така,морфинот иако опијат сепак делува како апер(да не се разбереме грешно-далеку од пси стимуланс) н

.[/quote]

нема сонливост,мускулна слабост(мрза која се јавува кај травјарите) а тие 20 мг не ни влијаат на дишењето и работата на срцето за разлика од 5-7 милилитри(или џанаците како велеа де,,,ах кубика) кои има са го симнат пеитисокот на пример од 110 со 80 на 80-60 што и не е ваш добро па затоа ги баждарат,жално е што фондотб не го срави на позитувба киста вуоењборфинот па 6000 денари е кутија со 28 сублингуално раблети од 8МГ додека истиот лек од 2 нг е 1699 дебари-штета навистина зависниците од тешки опијати ги лечи со 92% успешнодт па затоа и во франција метадон се користи за болки при сообрачајки,операции и сл но не за лекување на опијатна зависнпост.

Јас претпоставувам си примила или како нова морф или трандермално,а ако не морфин тогаш кодеинскиот дериват тродон од оправдани медицински причини но прашањето е што друго си имала во организмот освен морфин??

Валкир,од каде волкави познавања за дрогата?Фармацевт си или?Сериозен сум..
Моите познавања се ирелевантни,она што е релевантно е дека моето знаење бе го злоупотебувам а немам ниту таква интенција,етиката и совеста не ми дозволув,не сум се погазил фа лижам кај ќе плукнам нема ни сеф9санио навистина не наоѓам причина марихуамата да виде забранета

Не сум фармацевт ана гарант имам прочитани книги за фармација барем колку тие со средни нубунѕн или прва академска година,тоа неше додека ми ги даваа англиските уникаѕи(од анестезиологија,хирургија,кардио систем али тоа беше пред 5-7 години баш се погоди да бидамна секом преспансо и од досада книгата финамик јуниверза од 599 страбинжк прочитав за 3 дена а четвртуит пишев забелешки.

Едино наоравив прибкен*бевбепњ оробкем) али на еден пријател и познаник им кажав да си земат Х антидепрсан за да испаднат јаки мажи и да не ејакулираат предвреме,
,

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
морфинот иако опијат сепак делува како апер(да не се разбереме грешно-далеку од пси стимуланс)
За жал, имам примано морфиум и воопшто не делува така, напротив, затапува и успива. Не можам да кажам како е во споредба со други дроги бидејќи немам ништо земано, но доколку морфиумот се смета дека делува како "апер", како ли делуваат "даунерите" (не ми се смејте, не знам како е сленг изразот за дрогите кои делуваат спротивно од овие) :pipi:
Edit: еве нешто интересно околу дејствата на различни видови дрога.
Edit #2: Krokodil House (сликите се гадни, ако сте со послаб праг на толеранција не отварајте)

M

Muranyi

Гостин
Моите познавања се ирелевантни,она што е релевантно е дека моето знаење бе го злоупотебувам а немам ниту таква интенција,етиката и совеста не ми дозволув,не сум се погазил фа лижам кај ќе плукнам нема ни сеф9санио навистина не наоѓам причина марихуамата да виде забранета

Не сум фармацевт ана гарант имам прочитани книги за фармација барем колку тие со средни нубунѕн или прва академска година,тоа неше додека ми ги даваа англиските уникаѕи(од анестезиологија,хирургија,кардио систем али тоа беше пред 5-7 години баш се погоди да бидамна секом преспансо и од досада книгата финамик јуниверза од 599 страбинжк прочитав за 3 дена а четвртуит пишев забелешки.

Едино наоравив прибкен*бевбепњ оробкем) али на еден пријател и познаник им кажав да си земат Х антидепрсан за да испаднат јаки мажи и да не ејакулираат предвреме,
,
Ок фала ти,јас сум само фасциниран од твоите познавања,немој да ме сфатиш погрешно.Затоа и те прашав:)
--- надополнето: 10 август 2012 во 16:53 ---
Како ти се манифестираше зависноста од марихуана што точно?
Имам пишано за ова,во тема за марихуаната.Ќе побарам,ме мрзи пак да пишувам.

B

Black Guard

Гостин
GHB е најчесто користена како дрога за секс, сеуште работи чиста свест на другата особа, може да те одбие.
Кетаминот и морфиумот, неможеш да функционираш доволно добро за да правиш било што продуктивно,ипак за ако си сам дома се одлични.
PCP-то ми е многу нестабилно, може во секој момент паранојата да те фати.

Ме заинтересира кај нас за да најдам GHB или евентуално DXM поголема количина дали би можело да се најде ?

Ауу кетаминот буквално,губи,препотува и е педерска дрога,малце вкочани се и те однесоа Жива вистина мој пријател од лондон ми кажа како другар ми бил силуван од педери.

Моффинот не влијае толку на психофизичките способности ниту на когнитивните па и сексуалниот нагон но ако и само акозбориме за 20 милиграма и не повеќе.

ГХБ мислам дека може да се добие од ГАБА,лек кој го користат старите а за DXM да не мислиш на dextromethorphan
--- надополнето: 10 август 2012 во 16:57 ---
За жал, имам примано морфиум и воопшто не делува така, напротив, затапува и успива. Не можам да кажам како е во споредба со други дроги бидејќи немам ништо земано, но доколку морфиумот се смета дека делува како "апер", како ли делуваат "даунерите" (не ми се смејте, не знам како е сленг изразот за дрогите кои делуваат спротивно од овие) :pipi:
Edit: еве нешто интересно околу дејствата на различни видови дрога.
Интересни слики,незнам дали си запознаена со делата на вангел коџоман??

Знаеш,најдобро е ништо да не земаш(иако не е лошо ганџа чат пат),ама очигледно морфинот делува различно кај различми луѓе,патем ИВ фо прими директно или преку инфузија,мо=е и со седатив,ако е вториот вскулај нормално е успивањето.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Интересни слики,незнам дали си запознаена со делата на вангел коџоман??

Знаеш,најдобро е ништо да не земаш(иако не е лошо ганџа чат пат),ама очигледно морфинот делува различно кај различми луѓе,патем ИВ фо прими директно или преку инфузија,мо=е и со седатив,ако е вториот вскулај нормално е успивањето.
Запознаена сум и не ги љубам баш. :pipi:
Инаку, венски, 24 часовна инфузија, само морфиум во висока доза без други седативи, против болки го примав подолг период но во ниеден момент немав чувство на еуфорија.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ауу кетаминот буквално,губи,препотува и е педерска дрога,малце вкочани се и те однесоа Жива вистина мој пријател од лондон ми кажа како другар ми бил силуван од педери.

Моффинот не влијае толку на психофизичките способности ниту на когнитивните па и сексуалниот нагон но ако и само акозбориме за 20 милиграма и не повеќе.

ГХБ мислам дека може да се добие од ГАБА,лек кој го користат старите а за DXM да не мислиш на dextromethorphan
Да, на dextromethorphan мислам :) .

А лекот, габа, може да се добие без рецепта или слабо ?
Сакам чисто да најдам GHB ама последни 3 месеци барање, губам надеж дека има кај нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom