S
smart ass
Гостин
А со јогурт го пиеше???Пола литар...и убаво ги среди тоа оревчињата??
Требало повеќе да земеш(и пола литар јогурт)....Со јогурт да, ама земав готови мелени, само изгледа немало доволно, околу 40 гр. Малце чудно се чувствувам ама не нешто особено, како блага алкохолизираност, а тресењето изгледа беше дека ми студеше малце, ама засега не очекувам нешто посебно.
Fuck this shit, ем немам, ем нема шанси уште. Тотално ме омалакса и избедира, секој мускул омлитаве од телото, дури до точка кај што не ти се дише. Да не зборам што побледев и ми се појави аритмија, намалување на колор во видот.Требало повеќе да земеш(и пола литар јогурт)....
Земи појќе,но мислам дека би ти одговарале аминокиселините и Б-12 + гуарана(прочитај назад)...има да бидеш МАЧЕ.
А ја денес како корисно поминав башка задоволно,на еден комшија и негов другар им ги поправав компјутерите...абе не им барав пари ама ете еднио ми дае 200(комшијата) другио 500(пријател негов)...и сега ова е вишок се разбира непредвиден...па така си земав тро ганџа т.е за 200денари и од 16 саат сум крпа,башка шо вриев со една колешка....лоууу тоа травата не уфилма,каков секс бре та беше трансцедентно
Батали тоа оревчињата, ене тука е шишенцето ми остана уште ама појќе не пробувам, ем грозен вкус ем ништо посебно. Ама што ганџа пушев пред некој ден лепота.Fuck this shit, ем немам, ем нема шанси уште. Тотално ме омалакса и избедира, секој мускул омлитаве од телото, дури до точка кај што не ти се дише. Да не зборам што побледев и ми се појави аритмија, намалување на колор во видот.
Веројатно нема кај сите ист ефект, или нешто со дозата. Tripping this ain't.
Така е , ваљда има некое научно објаснување кај се троши тхц-то за време на плескање.Батали тоа оревчињата, ене тука е шишенцето ми остана уште ама појќе не пробувам, ем грозен вкус ем ништо посебно. Ама што ганџа пушев пред некој ден лепота.
Абе откако ќе се напушам и после добар секс, некако како да пушта ганџата, така ми се праи филм или и кај вас е така?
Епа како бе патриот не можам ПП да ти пратам(уште четврток пробав-тогаш купив за 200 сметајќи дека ќе стаса пораката ама...)..пиши ПП кога ќе одиме во трансцедентното ганџа има апла горе те носи,трае долго и...не е прсканица-башка само туфки имам...не е проблем
Па донесете накај Ск , тука којзнае шо им тураат , само на параноја тераЕпа како бе патриот не можам ПП да ти пратам(уште четврток пробав-тогаш купив за 200 сметајќи дека ќе стаса пораката ама...)..пиши ПП кога ќе одиме во трансцедентното ганџа има апла горе те носи,трае долго и...не е прсканица-башка само туфки имам...
П.С Врати аватар(стариот).
Би требало да има објаснување, телото се чисти од токсини, така нешто...Така е , ваљда има некое научно објаснување кај се троши тхц-то за време на плескање.
Затоа после секс , наместо традиционалното цигарче - чувај на страна некој кец или двојка ., ако праиш втора партија :sekss:
Нема параноја бре...чист Апер,и зрело канабис сатива...и то дело од кој се прави хашиш....да ја видиш само бојатаа...хмммПа донесете накај Ск , тука којзнае шо им тураат , само на параноја тера
Абе види Користи Олигојак плус селен и матичен млеч...Ил коензим Q10 ил трите заедно,така ќе имаш и правилен апетит,циркулација и.т.н па не би требало да губиш сила.Би требало да има објаснување, телото се чисти од токсини, така нешто...
После сексот неам сила цигара да запалам а не пак втора партија у задње време...:kesa:
Штип имаат најскапани прсканици, се познаваат на 2км.И јас познавам превари и прсканици-ова е НЕГУВАНО!!
lol, се чудам зашто сум како скапан кога имам секс така едно 5-6 пати по редИнаку за еден оргазам мажот троши енергија мнооогуу или поточно Еден Оргазам Чини 32 часа ЕНЕРГИЈА(ден ипол)....аххх ова жените не исушија...цццц