Дрога ( Наркотични дроги )

S

smart ass

Гостин
А со јогурт го пиеше???Пола литар...и убаво ги среди тоа оревчињата??

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Со јогурт да, ама земав готови мелени, само изгледа немало доволно, околу 40 гр. Малце чудно се чувствувам ама не нешто особено, како блага алкохолизираност, а тресењето изгледа беше дека ми студеше малце, ама засега не очекувам нешто посебно.

S

smart ass

Гостин
Со јогурт да, ама земав готови мелени, само изгледа немало доволно, околу 40 гр. Малце чудно се чувствувам ама не нешто особено, како блага алкохолизираност, а тресењето изгледа беше дека ми студеше малце, ама засега не очекувам нешто посебно.
Требало повеќе да земеш(и пола литар јогурт)....

Земи појќе,но мислам дека би ти одговарале аминокиселините и Б-12 + гуарана(прочитај назад)...има да бидеш МАЧЕ.

А ја денес како корисно поминав башка задоволно,на еден комшија и негов другар им ги поправав компјутерите...абе не им барав пари ама ете еднио ми дае 200(комшијата) другио 500(пријател негов)...и сега ова е вишок се разбира непредвиден...па така си земав тро ганџа т.е за 200денари и од 16 саат сум крпа,башка шо вриев со една колешка....лоууу тоа травата не уфилма,каков секс бре та беше трансцедентно

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Требало повеќе да земеш(и пола литар јогурт)....

Земи појќе,но мислам дека би ти одговарале аминокиселините и Б-12 + гуарана(прочитај назад)...има да бидеш МАЧЕ.

А ја денес како корисно поминав башка задоволно,на еден комшија и негов другар им ги поправав компјутерите...абе не им барав пари ама ете еднио ми дае 200(комшијата) другио 500(пријател негов)...и сега ова е вишок се разбира непредвиден...па така си земав тро ганџа т.е за 200денари и од 16 саат сум крпа,башка шо вриев со една колешка....лоууу тоа травата не уфилма,каков секс бре та беше трансцедентно
Fuck this shit, ем немам, ем нема шанси уште. Тотално ме омалакса и избедира, секој мускул омлитаве од телото, дури до точка кај што не ти се дише. Да не зборам што побледев и ми се појави аритмија, намалување на колор во видот.
Веројатно нема кај сите ист ефект, или нешто со дозата. Tripping this ain't.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ako pijs caj od gane ima nekoi efekti ili samo vkusot ? :salut:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Fuck this shit, ем немам, ем нема шанси уште. Тотално ме омалакса и избедира, секој мускул омлитаве од телото, дури до точка кај што не ти се дише. Да не зборам што побледев и ми се појави аритмија, намалување на колор во видот.
Веројатно нема кај сите ист ефект, или нешто со дозата. Tripping this ain't.
Батали тоа оревчињата, ене тука е шишенцето ми остана уште ама појќе не пробувам, ем грозен вкус ем ништо посебно. Ама што ганџа пушев пред некој ден лепота.

Абе откако ќе се напушам и после добар секс, некако како да пушта ганџата, така ми се праи филм или и кај вас е така?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Батали тоа оревчињата, ене тука е шишенцето ми остана уште ама појќе не пробувам, ем грозен вкус ем ништо посебно. Ама што ганџа пушев пред некој ден лепота.

Абе откако ќе се напушам и после добар секс, некако како да пушта ганџата, така ми се праи филм или и кај вас е така?
Така е :toe:, ваљда има некое научно објаснување кај се троши тхц-то за време на плескање.

Затоа после секс , наместо традиционалното цигарче - чувај на страна некој кец или двојка ., ако праиш втора партија :sekss:

S

smart ass

Гостин
не е проблем :)
Епа како бе патриот не можам ПП да ти пратам(уште четврток пробав-тогаш купив за 200 сметајќи дека ќе стаса пораката ама...)..пиши ПП кога ќе одиме во трансцедентното ганџа има апла горе те носи,трае долго и...не е прсканица-башка само туфки имам...

П.С Врати аватар(стариот).

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Епа како бе патриот не можам ПП да ти пратам(уште четврток пробав-тогаш купив за 200 сметајќи дека ќе стаса пораката ама...)..пиши ПП кога ќе одиме во трансцедентното ганџа има апла горе те носи,трае долго и...не е прсканица-башка само туфки имам...

П.С Врати аватар(стариот).
Па донесете накај Ск , тука којзнае шо им тураат , само на параноја тера:tapp:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ставаат син камен за да биде попотентна, ама тоа прави параноја и лош филм.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Така е :toe:, ваљда има некое научно објаснување кај се троши тхц-то за време на плескање.

Затоа после секс , наместо традиционалното цигарче - чувај на страна некој кец или двојка ., ако праиш втора партија :sekss:
Би требало да има објаснување, телото се чисти од токсини, така нешто...
После сексот неам сила цигара да запалам а не пак втора партија у задње време...:kesa:

S

smart ass

Гостин
Па донесете накај Ск , тука којзнае шо им тураат , само на параноја тера:tapp:
Нема параноја бре...чист Апер,и зрело канабис сатива...и то дело од кој се прави хашиш....да ја видиш само бојатаа...хммм

И јас познавам превари и прсканици-ова е НЕГУВАНО!!

Би требало да има објаснување, телото се чисти од токсини, така нешто...
После сексот неам сила цигара да запалам а не пак втора партија у задње време...:kesa:
Абе види Користи Олигојак плус селен и матичен млеч...Ил коензим Q10 ил трите заедно,така ќе имаш и правилен апетит,циркулација и.т.н па не би требало да губиш сила.

ПОТОЧНО и јас после првата сум цел згрчен посебно на градиве...по оргазмо си палам цигара и уживам Поточно

А инаку губењето сила кај тебе има најверојатно Психолошки Бекграунд....не е од ганџата.

Инаку за еден оргазам мажот троши енергија мнооогуу или поточно Еден Оргазам Чини 32 часа ЕНЕРГИЈА(ден ипол)....аххх ова жените не исушија...цццц
:toe:

T

Tetro

Гостин
И јас познавам превари и прсканици-ова е НЕГУВАНО!!
Штип имаат најскапани прсканици, се познаваат на 2км.
А и Скопје е тука некаде :wink:
Инаку за еден оргазам мажот троши енергија мнооогуу или поточно Еден Оргазам Чини 32 часа ЕНЕРГИЈА(ден ипол)....аххх ова жените не исушија...цццц
lol, се чудам зашто сум како скапан кога имам секс така едно 5-6 пати по ред:toe:

S

smart ass

Гостин
Епа затоа сме истрошени....еј а па тоа до 4 си терам после мускулите кај колковите ги фука јака киселина,па после малце...се оди оралка:):coffee:

Природата не е штетна за сексов.

ХЕМИЈАТА ДА-првен ќе ве направи импотентни,па ако имате среќа тоа да го решите сепак ќе ве фати стерилитет и деатх...(вообичаено на тие на хемија здравјето константно им се влошува...а пак овие со таблите...тоо која сексуална дисфункција ја прават).

ЗАТОА

Природа еднаш двапати Неделно по 3 -4 џоинта е ОК.

П.С жени бре маста ни ја вадите:wink:

ХЕМИЈА НИКАКО!!!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.342
Поени од реакции
84.549
Охридската полиција ќе поднесе кривична пријава против лице од Охрид кое одгледувало

При претрес на неговата куќа полицијата открила 57 садници на растението „канабис сатива“, засадени во саксии и пластични чаши, како и 600 семки од истото растение.

Како што се наведува во полициското соопштение, инспектори од Оделението за недозволена трговија со дрога при Полициска станица – Охрид, по преходно добиени оперативни сознанија како и обезбедена наредба од истражен судија, извршиле претрес во домот на лицето И.М. (39) од Охрид.

Притоа, во една од собите биле пронајдени 57 садници канабис засадени во пластични чаши, како и три поголеми пластични саксии со повеќе садници на терасата.

При претресот, пронајдени се дополнителен помал број на семки во пластична амбалажа, но и други завиткани во целофан, гранчиња од растението канабис и отпушок од рачно изработен џоинт.

Според СВР – Охрид, предметите се одземени и предадени на вештачење, по што против лицето И.М. ќе биде поднесена соодветна пријава.
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/ohrigjanec-odgleduval-kanabis-vo-saksii-vo-negoviot-dom

И отпушок нашле бре! Него како! :nenene:нема шала со полиција

Добро е што за тоа ги известија медиумите.

Kajgana Shop

На врв Bottom