Дрога ( Наркотични дроги )

S

smart ass

Гостин
кога ќе почастиш нешто од таа твојата шо ја фалиш природна :)

Абе не е моја...екипата ја донесе.

Али ќе почастам бе...зашто да не ајт кога ќе купам за 200-300(бајаги има...не за другата на пријателов компјутерот му го поправам:pos2:)..така да ќе запалиме вај нот:helou:

?

..........

Гостин
^^Чувајте и за мене, а јас ке донесам од јужната, па ке направиме комбинација микс.:smir:
A дали работи снупи сакам каве да се напијам таму?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Абе не е моја...екипата ја донесе.

Али ќе почастам бе...зашто да не ајт кога ќе купам за 200-300(бајаги има...не за другата на пријателов компјутерот му го поправам:pos2:)..така да ќе запалиме вај нот:helou:
не е проблем :)
јас ќе почастам у меѓувреме ако си лит ..
природна ofc ... никакви прсканици :wink:

^^Чувајте и за мене, а јас ке донесам од јужната, па ке направиме комбинација микс.:smir:
па дали работи ..
Снупи е такаречено Монопол у Велес :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
За тебе специјално ланата ќе донесам!

S

smart ass

Гостин
не е проблем :)
јас ќе почастам у меѓувреме ако си лит ..
природна ofc ... никакви прсканици :wink:

па дали работи ..
Снупи е такаречено Монопол у Велес :)
ќе ја наредиме:)

Туку мене ми е за квотата си пушам воглавно еднаш неделно,ама нели нема правило без исклучоци...

А снупи не е добро кога си напушен...јок!

Башка ова со цигариве...абе не ми даваат да диишаамм:pos2:

Ја еднаш земав банч а пајлс оф виид и тргнав накај караслари-до Е-75 по пато,а после преку рид...епааа...напушени среде мост да ве видам:vozbud::kesa:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Прсканици рамно на хемија бе. никако

?

..........

Гостин
ќе ја наредиме:)

Туку мене ми е за квотата си пушам воглавно еднаш неделно,ама нели нема правило без исклучоци...

А снупи не е добро кога си напушен...јок!

Башка ова со цигариве...абе не ми даваат да диишаамм:pos2:

Ја еднаш земав банч а пајлс оф виид и тргнав накај караслари-до Е-75 по пато,а после преку рид...епааа...напушени среде мост да ве видам:vozbud::kesa:
Тоа е многу убаво место, на сончево пролетно време, мислам дека сум бил таму, не?

S

smart ass

Гостин
Беше море беше....тој јадриот мост огромниот.

Јако е да го минеш додека фрчат коли камиони а на средина кога ќе стасаш на средето се вртиш надоле со поглед се навалуваш и палиш друга:vozbud::pos2:

?

..........

Гостин
Аха, кај што имаше од водата која мириса, да знам каде е тоа, па таму и мислев.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пиповски, не забележа дека, НИЕ, нормалните, кои не сме песоубијци, не те дружиме на темава???

Ај, оди кај филозофка, јуник, таквите, тие ти се дружба, не ние кои сме за тебе надлуѓе.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
ене го оној погоре ќе пиел ... ако не прочиташе може немало ни да проба ... може и сега нема да проба ... но факт е дека ако не го напишевте тоа немаше ни напамет да му дое такво нешто ...
Нигде не спомнав јас дека би пиел од тоа. Само прашував дали се пие. Пошто ми дојде некоја замисла како Џони Деп во "Fear & Loathing in Las Vegas", таа сцената со adrenochrome. Нели он си капнува на јазик од тоа...
За сега дали би пробал... Пааа, ако успеам некогаш да соберам 50 грама марихуана... зошто да не? Малце тоа ми е проблем. Затоа може ќе чекам бољи дни (а.к.а. легализација).

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.770
Поени од реакции
5.077
Затоа може ќе чекам бољи дни (а.к.а. легализација).
Ќе дочекаш тука ..на Св.Никад :/

Боље најди некое сејфплејс летово акни некој корен ,50 г ќе ги добиеш од 3-4 големи гранки со туфки.

?

..........

Гостин
Пиповски, не забележа дека, НИЕ, нормалните, кои не сме песоубијци, не те дружиме на темава???

Ај, оди кај филозофка, јуник, таквите, тие ти се дружба, не ние кои сме за тебе надлуѓе.
Фала дедо од твојата дружба, не ти се обратив тебе провери се ако и можеш да се провериш.:helou:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ланата. Касни си ланатче ко локумче. Не гнаси тема за луѓе, нечовеку.

Kajgana Shop

На врв Bottom