U
UnholY
Гостин
Абе ти ли...Џабе ми филозофираш и објаснуваш, бидејќи јас целата проблематика ја гледам од молекуларно- и неуробиолошки аспект.
Абе ти ли...Џабе ми филозофираш и објаснуваш, бидејќи јас целата проблематика ја гледам од молекуларно- и неуробиолошки аспект.
За вакви постови си имаш приватни пораки , а не тука да пишуваш нешто сосема надвор од темата туку само за едно препуцавање!!!:nenene:Абе ти ли...
А па кај виде ти дека е надвор од темата,извини?За вакви постови си имаш приватни пораки , а не тука да пишуваш нешто сосема надвор од темата туку само за едно препуцавање!!!:nenene:
"bla-bla ... bla - K ..."
znaci "kolegi - protivnici" :
ova prvovo e simptom na zavisnici od herzz -
sekavas ili ne ???- ova da ne ti go kaza nekoj koj "bil" na terapija ...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
posledici : od se ima posledici - ke ti umre kuce imas posledica : SOK - si go sakal pesot
sekoj e svesen za svoite posledici i e dovolno0 golem da "izbira"
docna - ova mi se dopadna najveke od se - nikogas ne e docna ( kako sto kazav i vo predhoden post ) : znaci ako imas samokontrola ....
pozZ
Оти го навредуваш?незнам зашто ти реплицирам кога твојот исушен мозок нема пак да разбере...не ми кажал никој за ова доволно сум едуциран и опаметен за да знам...ќе ти умре куче е исто што и дрога а
тешко на твоите професори што те слушаат којзнае колку им е тешко со вакво размислување...а пошто ти си ѕвер и имаш самоконтрола значи си мноооооогу голем уживај во животот,поздрав :smir:
незнам зашто ти реплицирам кога твојот исушен мозок нема пак да разбере...не ми кажал никој за ова доволно сум едуциран и опаметен за да знам...ќе ти умре куче е исто што и дрога а
тешко на твоите професори што те слушаат којзнае колку им е тешко со вакво размислување...а пошто ти си ѕвер и имаш самоконтрола значи си мноооооогу голем уживај во животот,поздрав :smir:
brat na sto se dolozi "ova" na nasiot mentalitet ili na nasata "zelba" za "humanost" da im pomogneme na "sllabite" ili od glupost sto se "misleme" za "sestrani"??????Оти го навредуваш?
Доволно си едуциран?
Само така мислиш.Никаква теорија неможе да ги објасни ефектите на марихуаната.
А уште помалку некоја смрдлива кампања,со клише наслов,од која си ја добил својата "доволна едукација".
Си немал искуство,не се мешај.
vo idnina ke bidam dosta vulgaren i navredliv
zatoa vnimavajte so postovite nema "ni zemzela ni masa nit toj slugata sto mu bese..." da gi toleriram ako neznaat da razvivaat diskusija- odnapred blagodaram za doverbata
kako ke ucite koga sae pravite mnogu pametni mislite deka otvorate klinika !!!!! -Ајде пробајШто сакаш да докажеш? Беше некој
сеа вулгарен или те навреди некој со свои мислења за дрогата?:nenene:
Немораш, да си ја браниш “сестрата“ со тоа што нема да толерираш, едноставно не одговорај, немој да цитираш никого и смирисе те молам, затоа што не вреди да се затвара оваа тема во која може некој нешто да научи и да прочита.:smir:
kako ke ucite koga sae pravite mnogu pametni mislite deka otvorate klinika !!!!! -
незнам зашто ти реплицирам кога твојот исушен мозок нема пак да разбере...не ми кажал никој за ова доволно сум едуциран и опаметен за да знам...ќе ти умре куче е исто што и дрога а
i dali ti go procita ova se odnesuva za mene a ne za nekoj sosema nebiten - e pa jas te molam bidi pameten ... i kako ke reagiras ??????
a ti i tvoite "sestri" - bsakas da bides komedijant , mislam deka gi nemas tie kvaliteti !
JAS kako kvalifikuvan za taa profesija ( reziser na postdiplomski - filmska rezija ) te sovedtuvam da si baras drugo hobi odkolku - da bides drven advokat -
ako sakas da "ucis" imas 100 nacini - a najubavo se uci koga se "praktikuva" .
znaci "sakas - nejkes ..." pravis :
"...или те навреди некој со свои.."
ti sto mislis - :" Немораш, да си ја браниш “сестрата“ со тоа што нема да толерираш,дноставно не одговорај..." - nemozam da ti se vozdrzam ne mi dava "egoto" da mi solis i da mi se pravis "inovator" i "svetec" ova markiranovo ti go napisa ne jas !!!!!!!!
taka ako sakas da znaes nesto poveke prasaj - ke bides udostoen so "znaenjeto" na site - ili.... vo sprotivno nemoo nemoj! da se zanesuvas i da mi ukazuvas... so "sakam - nejkam"
pozZ
branam - "sestra" sakam da tti pisam nesto vo vrska so ova - ama cenzura - zaebana rabota zatoa si baravprofesija vo koja ke nema nikakva cenzura i veruvaj ja pronajdov - za razlika od nekoi - so "mozok so sindzir" mislam bev dovolno jasen !
toa be "duso" toa -Признај кога се посветуваш на некое сценарио да го обсмислиш да направиш некој филм, драма колку ли само ти помога “надуваноста“ - знам дека ти помага нели?
Прочита ли?- Јас се сметам на дете од слатната срединаи не ги потценувај луѓето на тоа што се или пак дали се на факс или не
Пушиси, што сакаш прави, но овде има секој право да си каже што мисли, се разбира се додека не ја помине границата.
Sekoj si ima svoj stav, svoja definicija za odredena oblas?Претеравте алооо!!!
За читање веќе сте и премногу напорни. СПАМЕРИ!
Секој си има свој став.. Своја дефиниција за одредена област, конкретно - ДРОГА и крај..
Мислам стварно сте за нигде више.. Кај се модераторите сега по ѓаволите.. Форумов од место за дискутирање стана јавна куќа и поим - дефиниција за конфликти.. А ко шо гледам и полека накај навреди се иде.. ШТО Е МНОГУ МНОГУ Е.. Аман..![]()