Кога ја отворив онака темата за да разбијам монотонија на работа помислив дека ќе прочитам какви се штетни ефекти предизвикува конзумирањето на наркотични ефекти врз човекот и дека истото не треба да се применува, а наместо тоа читам рецепти од самоиницијативни фармацевти која мешавина е подобра за користење, просто сум импресионирана од познавањата на некои членови.
Просто човек да се чуди до каде отиде светов.
Во случај да сеуште не сте се сретнале со екипата,само ми текна онака,има медикамент се вика Avil и е против алергија и цената му е под 80 денари ќе ви треба само лесна храна бискоти и млеко оди вообичаено предизвикува мачнина друг сајд ефект нема освен екстремно јаки халуцинации нарочито ако е во комбинација со две добри двојки.
Само онака како предлог.
Секоја чест на познавањава, вистински сум импресионирана, и јас како фармацевт па немам слушнато за некои од комбинацииве што ти ги пишуваш тука, секоја чест на знаењето. Навистина.
Друга работа ме заинтересира за авилот,која доза треба да ја испиеш за да предизвикаш халуцинации? Џст фор д рекорд, немам никакво искуство со никаков тип на дроги (вклучително и марихуана) и лекарствава ги познавам строго по тераписка примена, па ваквите злоупотреби и мешавини не ми се познати, а ова ме заинтересира како информација.
Луната се издава без рецепта?
Мислам дека веќе сите знаат дека она што не може да се набави во Скопје (т.е. не го даваат без рецепт) 101% може да се набави во Тетово, тоа важи и за луната, и за асентра и за ГАБА, ма за се освен за метадонот и фенобарбитонот. За трамадолот и диазепамот да не зборам,се трошат како бомбони, повеќе и од аналгин, што секако е загрижувачки факт, посебно што млади луѓе ги конзумираат.