- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.546
Види, ако имаш уникатна шанса да бидеш у весело друштво, па уште и странцуско, онда уживање опојни дроѓи е сасвим уникатно чувство кое буди посебен осеќај.Глуп народ - глупа држава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, ако имаш уникатна шанса да бидеш у весело друштво, па уште и странцуско, онда уживање опојни дроѓи е сасвим уникатно чувство кое буди посебен осеќај.Глуп народ - глупа држава.
Знам за Caffetin Cold ама има многу парацетамол у тоа, Адолор колд ми падна исто на памет, ама пак има 500мг парацетамол само што има и псеудоеуфедрин бонусЈас знам,али таква информација нема да добиеш.
Луната се издава без рецепта?Тие одат без рецепт,батали,ти сакаш да тепаш време ако е така и то со добра музика, земи си луната 10мг и едена таблета прозак(флуоксетин)исто една капсула 20мг уз добро кафе(мора кофеин...повеќе) и има да исетпаш мноогу време,батали овие многу е парацетамол јетрата ќе реагира од парацетмолот,ефедрата не е проблем.
Misery е машко.Абе не се издава без рецепта али можам да се обложам дека од три аптеки во една ќе и дадат.![]()
Дали некој од тука има искуство со делиријанти и со дисоцијативи?
Во наредниов период имам една уникатна шанса да бидам дел од едно весело друштво со едни пријатели од странство па ме интересира ако некој има искуство со овакви работи да ми објасни нешто повеќе (што да очекувам, side effects итн)...
speedballТаа комбинација се вика snow ball,ако не грешам.
Во случај да сеуште не сте се сретнале со екипата,само ми текна онака,има медикамент се вика Avil и е против алергија и цената му е под 80 денари ќе ви треба само лесна храна бискоти и млеко оди вообичаено предизвикува мачнина друг сајд ефект нема освен екстремно јаки халуцинации нарочито ако е во комбинација со две добри двојки.
Само онака како предлог.
Луната се издава без рецепта?