Абе пред еден месец, нешто осетив ќе се разболувам и реков ај да го сосечам у корен, па се напив 5-6 кафетин колда у еден ден (изгубив рачун, по грешка испив толку).Не бе....кафетинот ти го даваат без упатство!!(оној обичниот)
А истиот има околу 40мг кофеин и 10мг кодин фосфат(еден од најјаките опијати а оправдано е користен како антитусик).
И од 3-4 јаболка можел црева да истури, а и од кило грав да се подуе и пукне. Од овие последниве барем има корист. Од лекарства нема бегање, какви и да се...од што мора...а од дрога (она што се води као дрога, не кафетин) корист нема.Абе пред еден месец, нешто осетив ќе се разболувам и реков ај да го сосечам у корен, па се напив 5-6 кафетин колда у еден ден (изгубив рачун, по грешка испив толку).
Наргилиња имаш у чаршија у една продавница, од 2500 па нагоре се цените мислам..Абе , кај се шиткаат кај нас у МК waterpipes или па чаре некое наргиле ?
По странство и вортекс се шитка
Jebala te bela tableta...kako mozes da zemes nesto, i toa tableta be, a da ne znaes sto zemas???Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.
шо знак ?Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.
Ако ја пратеше темата ко што викаш, сигурно си го видел сајтов (клик), иди на него и барај бели таблетки (имаш 19 страници со листа различни таблети) и доколку се сеќаваш бар малку на знакчето, ако не провери ги сите бели што хемија содржат и истражи по википедија која хемија какви дејства дава и ќе најдеш веројатно. Ако најдеш, ќе видиш и што те очекува од таа хемија после и како да го спречиш тоа.Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.
:tv:i was on acid and laid down and started sucking my thumb after a period of time of seeing tracers and shimmering trees, then i felt as if i were one. it's peaceful