Драга Кајгана

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Dear K,

Колт - Шмолт, @Коњаникот Сабја беше ѕверски ник. Ќе ни недостига. Да се промени тој терминот за менување никови оти изгледа повеќето биле пијани за Н.Г., скоро никој не го смени никот на подобро. Тапа сте дечки.

А налет друго, го зедов на душа Бомбастичниот. Му реков да го смени никот пошто Бомбастичен Дрогираш беше дно дна. Овој влегол во филм и го сменил никот во Толстој. А бе смотан, ја кога ти велев да го смениш никот мислев на нешто како Flameboy. Како да те сфатам сериозно сега со ник кој е 20 години пред тебе?

Деца...

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Ајде среќна нова година и све најубо на сите.
Само здравје, другото само ќе си дојт.
За убо да е.

Кис :backa:

Требит да смениме неколку работи во 2015 ама идеме по ред.
Не се брзам за нигде. Ете така
Поздрав и најубо да си помините за празнициве.

D

Daedalus

Гостин
Онака си пуштам „Pinky and the Brain“ за да се потсетам на детство и све тоа, кога уствари приметуем дека ова е уметност, ремек дело од цртан, нешто што не сум го ни контал ко копиљ! Цртан кој навлага длабоко во социо-економските аспекти на општеството, науката и психологијата на секојдневниот човек!
Поминаа 8 саата, ја иам испиено 3 кафиња, сум без функционални очи и најверојатно ќе колабирам каде и да е. Поззи4.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Пред некој ден влагам у маркет и пазарам намирници нешо за дома и глеам пакетче и викам еј колку беше јако на времето мало дете сите ти дават пакетчиња ти се радуваш скокаш кој шо ти донел брцаш у пакетчето го претураш јадеш као да нема утре и се беше тоа кул и си викам зошто да не си купам едно она вај нот и си купив

Еден ден подоцна ја глеам мајка ми натоварена коа да видам од кесата пакетче за кого за мене :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе се прејадов

Инаку среќна нова ајде као иде адетот се најубаво

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Шо сте нова година во то зељките, абе ој фатете нешто работајте, не само гага да се јадело и пиело. Имајте море исаф малце :)
Девет страни пишано нова година, зелена година, росна година, кисела вода, аре дај кажете нешто саглам, толку сте саштисани. Со оваа влегвев во елемент во детството а и сеа подвлегвам, тате ми даваше пари за начкола, да јадам, да небидам гладен и да не сум ајван туку цивилизирано створење. Али јас шушуљајка сета пара (не дек беа многу али беја тогај стварно) све акав на жетони кај стрико Папу, само на Мишета комшијана поголем од мене тогај осмо оделение го викав од домаму, му плаќав жетон за да ми го поминит Скорпион а јас да го гледам.:brlav:
Се земаја 4 жетони, 3 за Мортал Комбат и последниот со срамње за сечење жени за Мис Ворлд '98мица-нудистичкана, да бегаш од онај пајакон скапан со црвени очи за да не ти ја прекинит линијана. Зш то ти беше единствена шанса да му дајш мотив на Тасета за да си го издркаш дома, зш дотогај сите момичиња од нашкола беја крш и не ти праеја кејф.
Втор Јануар, Двеиљади и петнајста, иам осеќај дек брадава нагло ми е порасната и неартикулисана:ROFLMAO:
Зато
oijkl.jpg

Последно уредено:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова ти е време на романтики и романтични предлагања на бракови, љубов насекаде, кој што може повеќе и пооригинално да го направи тоа.

Овае е време на швалерај, разврат и педерастија...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.745
Корисничкото име „Коњаникот Сабја“ не постои.

Кога и да пробам да се логирам, истата грешка :icon_mrgr:

Кој ме тераше да искачам вчера по ладново, ако се разболам уште од старт на годинава ќе си пукам во око :вонзем: Прв ден од годината, станувам во 8, втор ден станувам во 13 и 30. Дај боже да најдам некое НЗС за остатокот од деновите :icon_mrgr:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Драга Кајгана, кажи како да ги угаснам/отстранам ова звончињава твои "украси" новогодишни пошто ако уште еднаш го чујам нивниот звук и ти и лаптопов и све у курац, тхенк јоу

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Среќна нова на тебе и сите твои членови :D
Јас убаво си поминав. Бевме во локален паб. Отидовме пешки за да можеме да пиеме, а ја на штикли :D Испивме 2 коктели кои беа бааги јакички (шанкерот беше ептен фин :D ). Плус добивме гага шампањ пред 12. Музиката беше топ и се изнаигравме.
Имаше една пијана типка што, меѓу другото, почна да си се допира на несоодветни места, додека седеше на подиумот :pos: И фино лепо ја замолија да си оди, и се наљути бе :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom