Драга Кајгана

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Дефинитивно претерав вчера :D Денес ми беше тешко да клекнам, коленава ме убија. Плус ми смета да седам пошо коските на газот ме болат :D Морам да си го сменам седиштето на точакот, не го бива вака ова.
Не бев денес да возам, прво ради болките, друго зашто залади :D Ама затоа ја раскитев елката. Сеа светам цела :X3: Не дека не си ја сакав, ама мило ми е што утре ќе ја нема. Не пробувај да најдеш логика :D Мислам дека едвај чекам да дојде лето, па мислам дека ако побрзо се оттарасам од се` што ме потстува на зимо, ќе дојде побрзо :icon_lol:
Се нервирам што неможам да го најдам на фејсбук. Обично сум добра у тоа у пм. :unsure:

Едит: Ќе пишев дека супер беше денов, ама изгледа го урочив така уште незавршен. Втф?!? Не ми е јасно! o_O
Ќе решам да верувам дека се' се случува со причина. Може ќе ми помогне да спијам вечер....:unsure:
Интересно како кога немаш важни проблеми, си наоѓаш нешто мало да си попунуваш време, ама ако искрсне нешто поголемо, тоа претходното изгледа толку банално и глупо...

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
Драга,
утре идам за Скопје да го проверам татко ми, во Филип Втори на операција е, и се надевам се поминало во најдобар рeд. Периодов ми е ептен напет и кнап, што испитна сесија и учење, што домашни обврски кои сите се на моја одговорност, и се чувствувам прилично добро, во смисла дека конечно и јас нешто придонесувам у оваа куќа, не онака само да дремеш, само се надевам дека ќе има помалце вакви причини да бидам одговорен :D
Се ишишав.
Се избричив.
Заличив на човек, плус знам дека ќе го израдувам утре ко ќе ме види бричен, увек ми мрсеше дека со брада сум бил како џихадист.

Последно уредено од модератор:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,
Глеам на каналот на јутјуб што им е на Скај Њуз, како ги бркаат терористиве у Франција и од страна има чат.
Во првите 2 минути прелета коментар „FUCK GAYGREECE.....LOVE MACEDONIA <3 “ или нешто слично.

#Секој_со_својата_мака
#Напатено_фиромјан4е

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Јас само да Ве поздравам.После дооолго отсуство од форумов, еве ме пак. Ве читав чат пат ама тоа на кратко. Не сметсм нели? Се надевам ќе се дружиме почесто ;)

D

Daedalus

Гостин
Драги Кајган, почнав со бришење на фаци од фб....
Уствари според дотичниве што ги прочитав и инста ги избришав, овој бил тежок шупак и ИСЛАМОФОБ, карикатуристов.
Исламофобија?
Да каже некој дека постои ФОБИЈА од ислам е еквивалент на тоа да каже дека постои фобија од лав кој нема јадено 30 дена и е пред тебе у џунгла.
.I.
Бришете постов ако некоректен и несоодветен за тука..

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Да ти се плукнам во здравството наше. Бактериите имаат подобра организација за работа. Ќе те шетаат од врата на врата и пак ќе те вратат на почеток.
А човекот отиде, тоа нема врска.

:coffee:

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Дојди учи aлгоритми, веројатност и статистика, дискретна математика,физика... да се смениме,јас ќе научам менаџмент за тебе :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom