BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
Бејби,
Дефинитивно претерав вчера
Денес ми беше тешко да клекнам, коленава ме убија. Плус ми смета да седам пошо коските на газот ме болат
Морам да си го сменам седиштето на точакот, не го бива вака ова.
Не бев денес да возам, прво ради болките, друго зашто залади
Ама затоа ја раскитев елката. Сеа светам цела
Не дека не си ја сакав, ама мило ми е што утре ќе ја нема. Не пробувај да најдеш логика
Мислам дека едвај чекам да дојде лето, па мислам дека ако побрзо се оттарасам од се` што ме потстува на зимо, ќе дојде побрзо ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Се нервирам што неможам да го најдам на фејсбук. Обично сум добра у тоа у пм.![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Едит: Ќе пишев дека супер беше денов, ама изгледа го урочив така уште незавршен. Втф?!? Не ми е јасно!![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Ќе решам да верувам дека се' се случува со причина. Може ќе ми помогне да спијам вечер....![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Интересно како кога немаш важни проблеми, си наоѓаш нешто мало да си попунуваш време, ама ако искрсне нешто поголемо, тоа претходното изгледа толку банално и глупо...
Дефинитивно претерав вчера
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не бев денес да возам, прво ради болките, друго зашто залади
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Се нервирам што неможам да го најдам на фејсбук. Обично сум добра у тоа у пм.
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Едит: Ќе пишев дека супер беше денов, ама изгледа го урочив така уште незавршен. Втф?!? Не ми е јасно!
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Ќе решам да верувам дека се' се случува со причина. Може ќе ми помогне да спијам вечер....
![Несигурен :unsure: :unsure:](/styles/default/xenforo/smilies/unsure.png)
Интересно како кога немаш важни проблеми, си наоѓаш нешто мало да си попунуваш време, ама ако искрсне нешто поголемо, тоа претходното изгледа толку банално и глупо...
Последно уредено: